Dünya Çığır açan yöntem! Eli midesine dikildi

Çığır açan yöntem! Eli midesine dikildi

24.05.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

Brezilya’da geçtiğimiz yıl geçirdiği iş kazasında sol el parmakları paramparça olan Carlos Mariotti yeniden parmaklarına kavuşuyor.  Tıpta çığır açan yöntemle adamın kaybolan avuç içi ve iki parmağı yerine geçecek kıvrımlar yeninde oluştu.

Çığır açan yöntem Eli midesine dikildi

“Bir daha asla elimi kullanabileceğimi sanmıyordum” diyen 43 yaşındaki Carlos Mariotti dünyanın en mutlu insanlarından biri.. Geçtiğimiz yıl iş makinesine elini kaptırdığı için parmakları paramparça olan adama doktorlar sıra dışı bir tedavi uyguladı.

Haberin Devamı

Sol eli midesine dikilen adam 2 ay boyunca bu şekilde hayatına devem etti. Kaz asonrası hastaneye geldiğinde parmaklarını kaybetmiş, elinin iç kısmında ise doku kalmamış olan Carlos Mariotti’nin midesine dikilen elinde dokular yeniden oluştu.

Şu anda sanki bir boksör eldivenini andıran şekliyle baş parmağının bir kısmı ve dört parmağının yerine geçen bir parça sayesinde Carlos artık günlük işlerini yerine getirebiliyor.

Yazı yazabiliyor, dişlerini fırçalayabiliyor, rahatça giyinebiliyor hatta el süpürgesiyle temizlik işlerini de halledebiliyor.