Cildi onarmak için mutfağa girin!

Yorgun, problemli ve solgun görünümlü ciltlere sahip olanlar besleyici maskelerle bu sorunlardan kurtulabilir.

Yorgun, problemli ve solgun görünümlü ciltlere sahip olanlar, kırışıklıklardan kurtulmak isteyenler besleyici maskelerle busorunlardan kurtulabilir. Ciltte kuruluk, pullanma, döküntüler ve kızarıklık sorunları için besleyici, yenileyici, onarıcı özelliği olan maskeler yapın. Bunun için mutfağa girmeniz yeterlidir. Gerekli malzemeler burada her zaman elinizin altında olan sebze, meyve ve besinlerdir. Onları doğal bitki yağlarıyla buluşturduğunuzda cildin onarımına, gençlik kazandırmaya hazır hale gelirler.

Haberin Devamı

Muz bir güzellik meyvesi

Muzu ezin, için 1 yemek kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı nişastayı ilave edin, karıştırın. Göz çevresi ve tüm yüzünüze uygulayın. 20 dakika sonra yıkayın gül suyu sürün. Muz adeta bir güzellik meyvesidir. Cildi besler ama en önemli özelliği yaşlanmayı önlemesidir.

Cildi onaran havuç

Havucu rendeleyin, rendeli malzemeyi elinize alın ve iyice sıkın. Çıkan suyun içine 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı süzme bal katarak karıştırın. Yüzünüze, boynunuza sürün. Deriyi onaran maskedir. Haftada 2 kez yapmalısınız

Avakadoyla canlı cilt

Bir dilim avakadoyu ezdikten sonra içine 1 yemek kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı veya susam yağı ekleyin. Bu maskeyle cilde vitamin desteği yapmış oluyorsunuz. 1 ayık uygulamadan sonra aynada pırıl pırıl bir tenle karşılaşacaksınız.

Doğal yağları güzel olmak, yaşlanmamak isteyen bütün kadınlar evlerinde bulundurmalıdır. Çünkü yüz ve vücut maskelerinin olmazsa olmaz malzemeleridir. Yalnız bu yağları doğru yerlerden temin edin. Uzman ellerde üretilmiş şifalı bitki yağları en pahalı kremlerle yarışacak kadar zengin içeriğe sahiptir

Herbalist Tarkan Güveloğlu

info@abtdogalurunler.com

0216 414 97 16

www.abtdogalurunler.com