Cildiniz İçin Yaz Hazırlığına Bugün Başlayın!

Kısa, soğuk ve kuru kış günleri yerini uzun, sıcak bahar günlerine bırakmaya başladı. Elbette daha ince ve cildimizi daha fazla ortaya çıkaran kıyafetleri de tercih etmeye başladık. Hatta bugünden tatil planlamaları yapmaya başlayan, plaj kıyafetlerini gözden geçirenlerin sayısı oldukça fazla. Peki cildiniz ne durumda? Muhteşem, pürüzsüz bir cilt için hazır mısınız? Birkaç basit adımla cildinizi yaza hazırlamaya başlamanın tam zamanı. Hadi başlayalım!

Matlaşmış ciltler için
Şu an hangimiz aynaya baksak, mat, canlılığını kaybetmiş, sanki kışın karanlığı ile parlaklığından eser kalmamış bir cilt ile karşılaşırız. İlk adım cilt bakımı. Bu matlığı yok etmenin ve cildin altında bizi bekleyen tazeliğe ulaşmanın en iyi yolu HyraFacial. Bu FDA onaylı sistem pul pul dökülen cildinizin yerine parlak, genç sağlıklı ve parlak görünen bir cilde ulaşmanıza yardımcı olabilir. “Ama dikkatle yapılmalı”. Çünkü “Amaç, deriyi soymadan soyulmaya hazır olan deri hücrelerinin dış katmanını kaldırmaktır.” Hydrafacial sisteminin içinde var olan her aşamanın, konu hakkında eğitim almış ve bu sistemi sıklıkla kullanan bir uzman tarafından yapılması en doğrusu olacaktır. Yaza kadar birkaç seans son derece uygun ve farkı anında göreceksiniz

Saç bakımını unutmayın
Aslına bakarsanız, kışın saçların dinlendiği bir dönemdir diyebiliriz. Eğer soğuk havadan korunmuş ve tahriş olmadan temizlenmiş bir saçınız varsa, bu dönemde yaza hazırlık için saç mezoterapisi son derece etkili olacaktır. Saç mezoterapisi ile saçlarınızı deri altından besleyerek, tüm yaz dönemi boyunca saç derinizin karşılaşacağı klorlu havuz suyu, tuzlu deniz suyu ve güneşin zararlı etkilerinden de koruyabilirsiniz.

Selülit savar Bamboo masajı
Bu aralar hemen herkesin yakındığı konuların başında selülitler geliyor. Bamboo masajı ise, tam bir selülit savar. Üstelik ortalama yarım saat süren bu işlemle, bedeninizi dinlendirmeniz, biraz kendinizi şımartmanız da mümkün. Brezilya’dan özel getirttiğimiz bamboo çubukları ile yapılan bu özel teknik, orta deri tabakasında gerilmiş lif haznelerini gevşeterek selülit oluşumunu gideriyor. Masajla birlikte sürülen yağ ise, yine derinizi besleyerek canlı ve parlak gözükmesine de fayda sağlıyor.

Kırışıklıklar için Secret- Altın İğne
Dediğim gibi cildi kış uykusundan uyarmak için en uygun mevsimdeyiz ve eğer bir an evvel ama ameliyatsız bir şekilde bir değişim istiyorsanız, Secret- Altın İğne uygulaması tam size göre. Radofrekans enerjisinin cildin derin katmanlarına iğnelerle aktarılması yoluyla yapılan bu uygulama cilt altında kolajen ve elastin üretimini tetikleyerek, cildi gençleştirir, ince çizgileri yok eder. Cide ve cilt altı dokusuna zarar vermeden birkaç seansta canlı ve genç bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Bol su ve sebze tüketin
Tüm bunlara ek olarak, günde yeteri kadar alacağınız su ve mevsim sebzeleri ağırlıklı bir beslenme programı ile 2 ay içerisinde yaza muhteşem bir cilt, saç ve bedenle başlamanız mümkün

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

Estetik Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Bülent Cihantimur

Haberin Devamı

www.drb.com.tr

Haberin Devamı