Yaşam Cildiniz yaz aylarında da ışıldasın

Cildiniz yaz aylarında da ışıldasın

22.05.2019 - 14:09 | Son Güncellenme:

Mevsim geçişleri, stres, yorgunluk ve uykusuzluk bir de güneşin zararlı ışınlarıyla birleşince cildiniz nem dengesini kaybedebilir. Doğal bitkilerden üretilen ürünlerse yaz aylarında da cildin kuruluk gibi sorunlarla baş edebilmesini sağlıyor.

Cildiniz yaz aylarında da ışıldasın

Gerek şehir hayatının yorgunluğu gerekse güneşin zararlı ışınları cildinizde kalıcı hasarlar bırakabilir. Özellikle yaz aylarında deniz ve güneşin etkisiyle yıpranarak kuruyan ciltler için ise gün içinde başta su tüketimi olmak üzere doğru beslenmek çok önemli.

Haberin Devamı

Ancak cildinizde nem dengesini sağlamak için doğal ürünleri de kullanmak şart. Sri Lanka’nın doğal bitkilerinden üretilen ve Organik Türkiye altında hizmet vermeye başlayan Natures Secrets’in nemlendirici kremleri başta olmak üzere cilt bakımı ürünleri güneşin olumsuz etkilerini yok ediyor.

700 binden fazla şifalı bitki özleri kullanılarak üretilen Natures Secrets ürünleri sadece cilt değil saç bakımı konusunda da yaz aylarında önemli yardımcılardan biri. Türkiye’de de satışa çıkan ürünler sayesinde yaz aylarında günlük bakım rutininize sağlıklı bir koruma sağlanabilir.

Yazarlar