Cildinizi oksijenle yenilemenin tam zamanı!!

Cildinizi oksijenle yenilemenin tam zamanı!!

Güneş ışınları, kum ve deniz suyunun etkisiyle yıpranan, kırışan, lekelenen ve kuruyan cildinize özen göstermeniz şimdi daha önemli. Çünkü, aynaya baktığınızda cildinizin kalınlaştığını, sertleştiğini, kırışıklıklarınızın derinleştiğini ve sivilcelerinizin tekrar artış gösterdiğini görerek umutsuzluğa kapılıyorsanız! Zaman kaybetmeden ve hemen cildinizi oksijen terapi ile yenileyin. Oksijen terapi uygulaması, yaz sonrası desteksiz kalan cildiniz için en sağlıklı yöntemdir. Bu yöntem, her cilt sorununa yönelik özel formüllü serumlar, aktif içerikler ve basınçlı saf oksijenle püskürtme yoluyla epidermisin alt katmanlarına kadar transfer ediliyor. Uygulama sırasında kullanılan serumlar cilt arasındaki boşluklardan cildin en alt tabakasına kadar iniyor. Cilde belirli bir basınçla uygulandığı için masaj şeklinde etki yapıyor ve böylelikle kolejen, elastin liflerinin sentezini uyarıyor. Güneş lekeleri, akne izleri, ince çizgiler, matlaşmış ve kurumuş ciltler için mükemmel bir çözüm oluşturuyor. Oksijen terapi uygulaması cilt dokularını canlandırıyor ve ilerleyen seanslarda cilt elastikiyetinin ve nem dengesinin artışı gözle görülür şekilde artıyor. Güneş lekelerinin ve sivilce izlerinin hafiflemesiyle, berrak ve pürüzsüz görünmeye başlayan ciltte kırışıklıklar da azalmış oluyor.

Haberin Devamı

Oksijen terapi uygulama yöntemi

Peeling: Cilt öncelikle “Tender Cream Peeling” ile derinlemesine temizleniyor, ölü hücre tabakası arındırılıyor. Cildin geçirgenliği artıyor ve her cilt sorununa yönelik etken maddeli serumları alacak hale geliyor. Yüz, boyun ve dekolte ye kadar önce basınçlı saf oksijen, ardından özel formüllü serumlar püskürtülüyor. Ürünün cildin derin katmanlarına nüfuz etmesi için yeniden oksijen veriliyor. Oksijen terapi uygulaması sonrası, cilt tazeleniyor, yenileniyor ve cilt sorunları giderilmiş oluyor.

Her cilt sorununa yönelik farklı içerikli serumlar

Aloe Vera Moisturizing Concentrate Serum

Kuru, lekeli ve kırışık olan cilt sorunlarına yönelik bu serum saf oksijen terapi ile birlikte uygulanıyor. Cildin nem dengesini düzenliyor ve lekeleri, kırışıklıkları gideriyor mat görünüm kayboluyor.

Haberin Devamı

Clear Skin Concentrate Serum

Yağlı akneli cilt sorunlarına yönelik olan serum, cildin yağ üretimini azaltarak ayni zamanda ciltteki kuruluğu gideriyor ve nem dengesini yükseltiyor.

Capillary Concentrate Serum

Kuru, hassas ve kılcal damarlı cilt sorunlarına yönelik serum yine saf oksijen terapi ile cilde veriliyor. Ciltteki kuruluğu, hassasiyeti ve kılcal damarlı cilt yapılarını sakinleştiriyor, yumuşatıyor, kırmızı görünüm kaybolarak nem kazanıyor.

Sağlıklı ve güzellik dolu günler dileği ile!!!

Int.Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

Cilt ve vücut probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbeautyjoutnal.com

www.enesbiocosmetic.com

www.oxybronz.com