Gündem Çilek Kokusu 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

26.10.2015 - 11:36 | Son Güncellenme:

Star Tv'de ekranlarında yayınlanan Çilek Kokusu dizisi son bölümü ile nefes kesti. Merakla beklenen Çilek Kokusu 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Çilek Kokusu 19. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. İşte o ayrıntılar...

Çilek Kokusu 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı Çilek Kokusu yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu yeni bölüm için heyecan dorukta.

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU 19. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Çilek Kokusu son bölümünde, Gani'den dayak yiyen Burak'ın imdadına Volkan yetişti. Burak saldırıya uğramasından sonra bir süre evde istirahat etmek zorunda kaldı. Selda, Burak'a bakması ve kendisine destek olması için evlerinde yatılı olarak Çağla'yı misafir etti. Bu durum hem Burak'ı hem de Aslı'yı deli eder. Mecbur bir süre bu duruma katlanacakladır. Ama Aslı'nın da boş durmaya niye yoktur evde bir köşe kapmaca başladı. Çağla'nın bu sefer ki planları istediği gibi işleyecek miydi? Burak, başına gelenleri ailesine anlatacak mı? Gani'nin yaptıkları ortaya çıktı mı? Aslı ve Çağla savaşında neler yaşandı? Tüm bu soru işaretleri Çilek Kokusu 18. bölümünde yanıt buldu.