Gündem Çilek Kokusu 22. son bölümünde gergin dakikalar - İzle

Çilek Kokusu 22. son bölümünde gergin dakikalar - İzle

21.11.2015 - 10:50 | Son Güncellenme:

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Çilek Kokusu 22. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çilek Kokusu finale doğru ilerlemesi seyircileri üzdü. Son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Çilek Kokusu dizisinde gergin dakikalar yaşandı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Çilek Kokusu 22. son bölümünde gergin dakikalar - İzle

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Çilek Kokusu 22. son bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecan dolu son bölümü ile Çilek Kokusu dizisi gündeme bomba gibi düştü. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle yayın hayatına veda edecek olan Çilek Kokusu önümüzdeki hafta final bölümü ile ekrana gelecek. Peki Çilek Kokusu son bölümünde neler oldu? Final bölümünde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor. İşte o detaylar...

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU 23. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE



Burak ve Aslı Aşkında Kara Bulutlar!

Babasının sözleri üzerine Başak ile Aslı'yı bir arada gören Burak, aralarında bir iş birliği olduğundan iyice şüphelenir ve Aslı'yı takip etmeye başlar.

Başak, Aslı ile samimiyetini ilerletir ve Aslı’ya iş teklifinde bulunur. Bu samimiyet Burak'ın durumu daha da yanlış anlamasına sebep olur. Bu yanlış anlaşılma ile Burak’ın aşkı nefrete dönüştürmeye başlar ve Aslı’dan intikam almak için harekete geçer.

ÇİLEK KOKUSU 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ÇİLEK KOKUSU 22. BÖLÜM FRAGMANI

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı ve Burak’ın birlikteliği herkes üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Selda’nın tepkisi üzerine, Aslı ve Emel için artık o evde yaşamak mümkün değildir. Emel büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Apar topar evden ayrılırlar.

Haberin Devamı

Burak ve Aslı için artık daha zorlu bir savaş başlar. Aşkları her zorluğun üstesinden gelebilecek kadar güçlü müdür?