Gündem Çilek Kokusu 6. son bölümü ekrana kilitledi - İzle

Çilek Kokusu 6. son bölümü ekrana kilitledi - İzle

30.07.2015 - 09:30 | Son Güncellenme:

Nefes kesen son bölümü ile Çilek Kokusu dizisi izleyiciyi ekrana kilitledi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük heyecanla takip edilen dizi Çilek Kokusu 6. son bölümünde, Volkan, Aslı’ya iş bulmaya çalışırken yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Çilek Kokusu 7. yeni bölüm fragmanı ise seyircinin beğenisine sunuldu.

Çilek Kokusu 6. son bölümü ekrana kilitledi - İzle

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Çilek Kokusu 6. son bölümü ekrana geldi. Dizinin son bölümün ardından Çilek Kokusu 7. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Çilek Kokusu son bölümünde yaşananlar ve yeni bölümünde neler olacağı yönündeki merak edilen tüm detayları haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Çilek Kokusu son bölümü ve yeni bölüm fragmanı...

ÇİLEK KOKUSU 6. SON BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇİLEK KOKUSU 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Çilek Kokusu 7. Yeni Bölümüyle Çarşamba 20.00'da Star'da!

ÇİLEK KOKUSU 6. SON BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Volkan, Aslı’ya iş buluyor!

Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar. Bu arada Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca’ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarlar. İş görüşmesine giden Aslı’yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yapımını Gold Film ‘in, senaristliğini Aslı Zengin ve yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, Çilek Kokusu 24 Haziran Çarşamba ilk bölümü ile ekrana gelmişti.

Çilek Kokusu konusu, birbirinden tamamen zıt karekterlere ve hayatlara ve sahip olan Aslı ve Burak’ın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor.Yolculuk boyunca didişen ve birbirlerine sinir olan ikilimiz bir daha hiç birbirlerini görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır bile.