Gündem Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

06.08.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında dün akşam yayınlanan Çilek Kokusu dizisinin son bölümün ardından 8. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Çilek Kokusu nefes kesen son bölümünde, Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkarken yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu? İşte Çilek Kokusu 8. bölüm fragmanı ve son bölüm ayrıntıları...

Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu 7. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitlerken merakla beklenen yeni görüntüler geldi.

Haberin Devamı

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” son bölümü ekrana geldi. Çilek Kokusu son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. İşte Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

ÇİLEK KOKUSU 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Çilek Kokusu 8. bölümü ile 12 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.30'da Star'da.

ÇİLEK KOKUSU 7. SON BÖLÜM ÖZETİ

Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkıyor.

Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı’yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı’nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır. Volkan, Burak’ın Aslı’ya olan tavırlarından rahatsız olur ve onu uyarır. Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başlar.

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İstanbul ‘dan Bodrum’a uzanan sıcacık bir aşk hikayesi…

Çilek Kokusu, birbirinden tamamen zıt karekterlere ve hayatlara ve sahip olan Aslı ve Burak’ın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor.Yolculuk boyunca didişen ve birbirlerine sinir olan ikilimiz bir daha hiç birbirlerini görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır bile.