Gündem Çilek Kokusu 9. son bölümünde şok eden sahne - İzle

Çilek Kokusu 9. son bölümünde şok eden sahne - İzle

19.08.2015 - 08:21 | Son Güncellenme:

İstanbul ‘dan Bodrum’a uzanan sıcacık bir aşk hikayesi ile Star Tv ekranlarına bomba gibi başlayan dizi Çilek Kokusu dün akşam 9. son bölümü ile yine nefes kesti. Aslı ve Burak, herkesten uzakta baş başa bir gün geçirdi. Çilek Kokusu 9.son bölüm ve yeni bölüm fragmanı ile haberimizden takip edebilirsiniz...

Çilek Kokusu 9. son bölümünde şok eden sahne - İzle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Adnan Güler’ yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Peki Çilek Kokusu son bölümde neler oldu? İşte o detaylar...

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇİLEK KOKUSU 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI - İZLE

Ekranların vazgeçilmez dizisi Çilek Kokusu dün akşam yayınlanan son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyle buluşan Çilek Kokusu 10. yeni bölüm fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz.



Her hafta ayrı bir sürprizin ekrana geldiği dizinin bu bölümünde Aslı ve Burak, herkesten uzakta baş başa bir gün geçirdi. Çilek Kokusu yeni bölümünde beraber geçirdikleri bugünü en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Burak, duygularının gerçekliğini Aslı'ya ispat etmeye çalıştı. Ancak, tam Aslı Burak'ın duygularına inanacakken, yaşanan bir gelişme, dengeleri alt üst etti.

ÇİLEK KOKUSU 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı


ÇİLEK KOKUSU 9. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, kendini Burak’ın akışına bırakıyor!

Burak, Aslı’nın kendisinden hoşlandığına emin olmak için baş başa kalabilecekleri bir plan yapar. Aslı ilk defa ev ve iş ortamının vermiş olduğu huzursuzluktan kurtulup, kendini Burak’ın akışına bırakır. Gittikleri yerde Aslı ve Burak’ı bir sürpriz beklemektedir. Burak’ın kimseye haber vermeden ortadan kaybolması beraberinde bir takım sorunların çıkmasına sebep olur. Volkan, Çağla’nın yönlendirmesiyle ilk defa Aslı’ya başka bir gözle bakmaya başlar.

Yayın Günü: 19 Ağustos Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

ÇİLEK KOKUSU 9. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE



Kader ağlarını Aslı ve Burak için örüyor.

Çilek Kokusu, birbirinden tamamen zıt karekterlere ve hayatlara ve sahip olan Aslı ve Burak’ın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor.Yolculuk boyunca didişen ve birbirlerine sinir olan ikilimiz bir daha hiç birbirlerini görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır bile.