Cilt Bakımı Cilt beyazlatma yöntemleri (Doğal cilt beyazlatma)

Cilt beyazlatma yöntemleri (Doğal cilt beyazlatma)

23.05.2017 - 18:12 | Son Güncellenme:

Cilt beyazlatma özellikle yazın gelmesiyle sık sık aranan güzelleşme yöntemlerinden biri. Cilt beyazlatma için doğal yöntemleri tercih edenler için hazırladığımız bu haberimiz birçok karışım bulunmaktadır. İşte doğal cilt beyazlatma yöntemleri…

Cilt beyazlatma yöntemleri (Doğal cilt beyazlatma)

Cilt beyazlatma yazın gelmesi ve bikini sezonun açılmasıyla arama motorlarında sıkça aranan güzelleşme yöntemlerinden biri. Özellikle kadınların sıklıkla aradığı cilt beyazlatma nedir? Hangi bölgelere kullanılır? Tüm bu soruların cevaplarını ve etkili doğal yöntemleri bir araya topladık.

Cilt beyazlatma yöntemleri
Çeşitli nedenlerden kaynaklanan ciltteki koyulukların ortadan kaldırılması için yapılan bir uygulamadır. Özellikle koltuk altı, genital bölge ve yüz için uygulanan cilt beyazlatma uygulamasının en tercih edileni tabii ki doğal yollar…



Cilt beyazlatan doğal kürler
Mutfağınızdaki malzemelerle hazırlayabileceğiniz bu kürler oldukça etkili. Ancak cildinizde alerjik bir reaksiyona neden olmaması için öncelikle bir uzaman danışmanızı tavsiye ederiz.

Portakal kabuğu ve yoğurt
Evinizin güneş gören bir yerinde portakal kabuklarını kurutun. Blender yardımı ile toz haline getirin. Daha sonra yoğurt ile karıştırarak macun kıvamını almasını sağlayın.

Cildinize sürdükten 15 dakika sonra yıkayın.

Cilt beyazlatma yöntemleri (Doğal cilt beyazlatma)

Zerdeçal kürü
Aktardan rahatlıkla bulabileceğiniz malzemeler ile hazırlanmaktadır.

Zerdeçal kürü için gerekli olan malzemeler
*Zerdeçal
*Sandalağacı tozu
*Süt

Zerdeçal ile sütü karıştırıp macun haline getirin. Üzerine sandalağacı tozu ekleyin ve cildinizi sürün. Macun kuruduğunda süt ile ıslatın. Maksimum 20 dakika sonra bolca yıkayın.

Domates suyu
Domates suyu da en pratik yöntemlerden biridir. Aynı yöntemi salatalık ve patates içinde kullanabilirsiniz.
Domatesin suyunu bir pamuk yardımı ile cildinize sürün. Kuruduktan sonra yıkayın.

Tüy batıkları neden olur, batık nasıl önlenir?

Yazarlar