Editörün Seçtikleri Cilt kuruluğuna çözüm

Cilt kuruluğuna çözüm

29.01.2015 - 15:56 | Son Güncellenme:

Kış mevsiminde daha da rahatsız edici bir hal alan cilt kuruluğuna yönelik bakım sağlayan Avène Trixera Yumuşatıcı Krem yetişkinlerde, çocuklarda ve bebeklerde rahatlıkla kullanılabilir.

Cilt kuruluğuna çözüm

Kışın kullandığımız kalın kıyafetler sürtünmenin de etkisi ile ciltte nemsizliğe, kurumaya, kaşıntıya ve tahrişe neden olabilir.

Aşırı kuru ve nemsiz ciltler kaşınmaya ve tahriş olmaya yatkındır.

Avène Trixera Creme Emolliente Nemlendirici Bakım Kremi özellikle çok kuru ve aşırı hassas ciltlerde sıklıkla görülen yoğun kuruluk, kaşıntı ve enflamasyon sorunlarına karşı etkili bir bakım ürünüdür ve cilt bariyerinin yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur.

Avène Trixera, cildin koruyucu bariyerini yeniden yapılandırıcı temel yağ asitleri, yumuşatıcı ve nemlendirici koko yağı ve gliserin, Avene Dermatoloji Laboratuar’larının geliştirdiği enflamasyon oluşumunu baskılayan Selectiose®, yatıştırıcı ve tahriş giderici Avene Termal Suyu, kaşıntı önleyici glikokol içerir.

Aşırı kuru ciltler için rahatlatıcı bir bakım kremi olan Avène Trixera, yetişkin, çocuk ve bebeklerde yüz bölgesinin yanında tüm vücutta güvenle kullanılabilir. Her gün sabah ve akşam temizlenmiş cilde nazikçe uygulanabilir.

Avène Trixera Pompalı Şişe Perakande Satış Fiyatı: 400ml 78.00TL



Yazarlar