Editörün Seçtikleri Cilt kuruluğuna karşı Bioderma formülü

Cilt kuruluğuna karşı Bioderma formülü

12.09.2017 - 15:18 | Son Güncellenme:

Biyolojiden aldığı güçle formüller geliştiren Bioderma, yoğun cilt kuruluğuna sahip hassas ciltler için geliştirdiği Atoderm serisiyle, cilt bariyerinin bütünlüğünü yeniden sağlayarak cildi onarıyor.

Cilt kuruluğuna karşı Bioderma formülü

Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel: Yoğun Cilt Kuruluğuna Karşı Etkili Günlük Bakım

Haberin Devamı

Biyolojiden aldığı güçle formüller geliştiren Bioderma, yoğun cilt kuruluğuna sahip hassas ciltler için geliştirdiği Atoderm serisiyle, cilt bariyerinin bütünlüğünü yeniden sağlayarak cildi onarıyor. Temizleyici vücut jeli Atoderm Intensive Foaming Gel yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için etkili günlük bakım sağlıyor.
Zengin içerikli yatıştırıcı ve temizleyici jel Atoderm Intensive Foaming Gel, formülündeki Skin Barrier TherapyTM patenti sayesinde yoğun cilt kuruluğuna sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önlüyor. Yoğun cilt kuruluğu sebebiyle ciltte oluşan rahatsızlık hissinin yatışmasına yardımcı olurken, cildi güçlendiriyor, derinlemesine nemlendiriyor ve kaşıntı hissinin giderilmesine yardımcı oluyor.
Kimler için: Yoğun cilt kuruluğuna sahip hassas ciltler için uygundur. Bebek, çocuk ve yetişkinler kullanabilir.
Atoderm Intensive Foaming Gel kullanım şekli: Günlük kullanıma uygundur. Nemli cilt üzerine uygulayın. Köpürtün daha sonra durulayın. Nazikçe kurulayın. Daha etkili sonuç almak için sonrasında Atoderm Intensive Balm cildinizi nemlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Atoderm Intensive Foaming Gel 200 ml / 500 ml Fiyat: 53,50 / 77,50 TL

Yazarlar