Editörün Seçtikleri Cilt tipine göre parfüm seçimi

Cilt tipine göre parfüm seçimi

21.03.2018 - 09:36 | Son Güncellenme:

Sarışın, kızıl, esmer, kumral… Hayran olduğumuz o eşsiz kokular ve parfümler her cilt tipi ve ten rengine göre farklılık gösterebiliyor.

Cilt tipine göre parfüm seçimi

“Arkadaşımda durduğu gibi bende kokmuyor” gibi ufak serzenişlerinin altında ten seçimine uygun olmayan parfüm tercihleri yatıyor. Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, 21 Mart Dünya Parfüm Günü’nde ten rengi ve cilt tipine göre hangi parfümün kullanılmasına ilişkin önemli ipuçlarını paylaşıyor.

Haberin Devamı

Öykülerle zenginleştirilmiş, hikayeleri aromalara dönüştüren o eşsiz parfümler sizi kimi zaman bir maceraya çıkarırken, kimi zaman dingin bir ruh haline bürünmenizi sağlayabiliyor. Büyülü dünyasına sizi davet eden kokular, doğru ten ve cilt tipinde kullanıldığınızda çevrenizde etkili, kalıcı bir iz bırakmanızı sağlıyor. Parfüm seçiminde ten rengi, yaşanılan iklim, giyim tarzı gibi birçok farklı faktör etkili olurken aynı kokular kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.

Sarışınlar vanilya, kumrallar çiçek, esmerler ise gül kokularını tercih etmeli

LR Health & Beauty, sarışınlar için vanilya ve zambak kokularını önerirken kumrallar için çiçek ve baharat kokuları, esmerler için ise gül ve yasemin notalarının yer aldığı kokuları tercih etmelerini öneriyor.

Haberin Devamı

Dünya çapında koku dizaynı alanında uzman Alman devi LR Health & Beauty, tüm cilt tiplerine uyabilecek büyüleyici parfüm seçenekleri sunan geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

LR’ın gerçek Swarovski® kristalleri içeren romantik parfüm serisi Lightning Collection içinde yer alan Essence of Amber, içinde barındırdığı oryantal notalar ile gizemli ve şehvet uyandırıcı bir koku olarak öne çıkıyor. Essence of Marine, çiçeksi kokusu ile hafif ve fresh bir seçim isteyenler için benzersiz bir seçenek olurken Essence of Rose ise çiçeksi ve meyvemsi kokusu ile bahar ve yaz mevsimlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Uluslararası moda tasarımcısı Guido Maria Kretschmer’in kadınlar için ürettiği mandalina, gül ve vanilyadan oluşan parfüm adeta bir koku buketi oluşturuyor. Kretschmer’in erkekler için ürettiği versiyon ise içerdiği bergamot ve biber notaları ile erkeksi bir çekicilik kazandırıyor.

Bir klasik haline gelen LR Classics Woman ve LR Classics Man ise sizi modası hiç geçmeyen klasiklerin kulübüne davet ediyor. Sunduğu güçlü koku seçenekleri ile teninize uygun olan parfümü seçmeyi kolaylaştırıyor. LR’ın sevilen parfümlerinden Jungle Woman, içeriğindeki yoğun kırmızı elma, şakayık ve hatmi çiçeği esansı ile başınızı döndürürken Jungle Man, lavanta, yeşil nane ve değerli tonka tohumu karışımından oluşan baştan çıkarıcı kokusu ile bulunduğunuz ortama imza atmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

LR Kadın Parfümleri:

Lightning Collection Essence of Marine Eau de Parfum 50 ml: 115,90 TL
Lightning Collection Essence of Amber Eau de Parfum 50 ml: 115,90 TL
Lightning Collection Essence of Rose Eau de Parfum 50 ml: 115,90 TL
Guido Maria Kretschmer Eau de Parfum for Women 50 ml: 115,90 TL
LR Classics Eau de Parfum 50 ml: 49,90 TL
Jungle Woman Eau de Parfum 50 ml: 80,90 TL

LR Erkek Parfümleri:

Guido Maria Kretschmer Eau de Parfum for Men 50 ml: 115,90 TL
Jungle Man Eau de Parfum 50 ml: 80,90 TL
LR Classics Eau de Parfum 50 ml: 49,90 TL

Yazarlar