Cilt Bakımı Ciltteki yaşlanma belirtileri nasıl giderilir?

Ciltteki yaşlanma belirtileri nasıl giderilir?

06.11.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Belli bir yaştan sonra boyun ve yüz bölgesinde yaşlanma belirtileri kaçınılmazdır. Bio-Oil boyun ve yüz bölgesinde genel yaşlanma görünümünün iyileşmesinde etkilidir.

Ciltteki yaşlanma belirtileri nasıl giderilir

Bu araştırmada yaş aralığı 30 ile 70 olan 67 kadın katılımcının (çeşitli etnik kökenlerden) düzenli Bio-Oil’in kullanımı sonucu yüzde ve boyunda oluşan hafif lekeliden orta lekeli (yaşlanan) ciltlere sahip kadınlardaki etkisini gözlemlemektir.

Haberin Devamı

8 hafta sonunda klinik olarak derecelendirilmiş etkinlik parametrelerine göre istatistiksel olarak anlamlı sonuçlar elde edilmiştir. 12 hafta sonunda Bio-Oil hücre tedavisi gören deneklerin %94’ünün yüz bölgesinin, %80’inin boyun bölgesinin genel görünümünde istatistiksel olarak iyileşme gözlemlenmiştir.

Diğer bir araştırma ise güneş etkisinden dolayı oluşan hafif ve orta dereceli yaşlanma belirtileri gösteren cilde sahip kadınların dekolte, alt bacak ve kol bölgelerinde Bio-Oil’in etkisini değerlendirmek.

Sonucunda ise Bio-Oil vücuttaki güneş etkisinden dolayı oluşan yaşlanma görünümünün iyileşmesinde etkilidir. 4 hafta sonunda klinik olarak derecelendirilmiş etkinlik parametrelerine göre istatistiksel olarak anlamlı sonuçlar elde edilmiştir. 12 hafta sonunda Bio-Oil uygulanan kişilerin %89’unun dekolte, alt bacak ve kol bölgesinin genel görünümünde istatistiksel olarak iyileşme gözlemlenmiştir.

Haberin Devamı

Güneş etkisinden dolayı oluşan hafif ve orta dereceli yaşlanma belirtileri gösteren cilde sahip kadınların dekolte, alt bacak ve kol bölgelerinde
Bio-Oil’in etkisini değerlendirmek.

(Thomas J. Stephens & Associates, Inc., Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 2011)

Yazarlar