Gündem Cinayetin nedeni yüksek ücretle transfer edilen kumarbaz

Cinayetin nedeni yüksek ücretle transfer edilen kumarbaz

17.08.2015 - 16:12 | Son Güncellenme:

Antalya'da 2 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın, tombala konusunda deneyimli bir kumarbazın, cezaevinden çıktıktan sonra yüksek ücretle karşı gruba transfer olması nedeniyle çıktığı ortaya çıktı.

Cinayetin nedeni yüksek ücretle transfer edilen kumarbaz

Antalya'da, geçen pazar günü saat 01.30'da kent merkezindeki Yavuz Özcan Parkı'ndaki bir işyerinde yasa dışı tombala oynatıldığı sırada taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine dışarı çıkan taraflar, park içinde tabancayla birbirine ateş etti. Silahlı çatışmada, vücuduna 2 mermi isabet eden 26 yaşındaki Erhan Ayhan ile boynundan vurulan 28 yaşındaki Hakan Hacısadıkoğlu öldü, Ömer Tanrıkulu ağır, Ömer Kartal ise, hafif yaralandı. Yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kavgaya karıştığı belirtilen Mehmet Ş. ile Servet K. polis tarafından yakalanırken, Fırat K.'nın yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan Mehmet Ş. ve Servet K., Emniyet'te verdikleri ifadelerinde, tombala konusunda deneyimli bir kumarbazın cezaevinden çıktıktan sonra yüksek ücret karşılığı karşı gruba transfer edildiğini, anlaşmazlığın da bundan dolayı yaşandığını söyledi. 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yazarlar