Cindy, Claudia, Naomi… Balmain için yeniden bir arada

Dünyanın önemli lüks markalarından biri olan Balmain’in kreatif direktörü Olivier Rousteing, markanın yaz 2016 kampanyası için sıra dışı bir projeye imza attı: 90’ların üç süper modeli Claudia Schiffer, Naomi Campbell ve Cindy Crawford’un bir arada modellik yaptığı yaz kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Balmain’den nostaljik bir çalışma

Markanın beyni Olivier Rousteing, moda dünyasının da fenomen isimlerinden biri sayılıyor. Daha önce de Balmain’in H&M için hazırladığı koleksiyonla geniş kitleleri ayağa kaldırmış, koleksiyon satıya sunulduğu andan itibaren tüm dünyadaki H&M mağazalarından saatler içinde ürünler tükenmişti.

Haberin Devamı

Markası adına hazırladığı zekice pr stratejileriyle tanınan Fransız tasarımcı, Balmain’in yaz kampanya yüzleriyle yine tüm dünyanın gözünü üzerlerine çevireceği bir çalışma hazırladı. Tabii ki New York’ta ünlü fotoğrafçı Steven Klein’in ölümsüzleştirdiği kampanya fotoğraflarının ‘yıkılıyor’ olduğunu hatırlatmaya gerek yok. 90’lı yılların vazgeçilmez üçlüsü, moda dünyasında ‘süper model’ tanımıyla özdeşleyen Claudia Schiffer (45), Naomi Campbell (45) und Cindy Crawford (49) da, markanın ikonik koleksiyonu için çekilen siyah-beyaz fotoğraflarda hala mükemmel olduklarını bir kez daha gözler önüne seriyorlar.