Aydın ÇİNE MADRANSPOR’DA FERHATOĞLU İSTİFA ETTİ

ÇİNE MADRANSPOR’DA FERHATOĞLU İSTİFA ETTİ

08.12.2014 - 17:11 | Son Güncellenme:

.

ÇİNE MADRANSPOR’DA FERHATOĞLU İSTİFA ETTİ

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Çine Madranspor’un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu 5-0’lık Yeşil Bursa yenilgisinin ardından istifa etti.
Yeşil Bursa karşısında aldığı 5-0’lık mağlubiyet sonrası istifa kararını açıklayan Gürkan Ferhatoğlu, şunları söyledi: “Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım ve ilk kez teknik direktör kariyerimde şampiyon olduğum Çine Madranspor’dan ayrılma kararı aldım. Bu yıl sıkıntılar yaşadık. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Bizi her şartta destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”
YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR
Sarı-yeşilli ekibin yönetim kurulu üyesi Eymen Atay, Ferhatoğlu’na verdiği emekler için teşekkür ettiklerini ifade etti. Eymen Atay şöyle konuştu: “Gürkan Ferhatoğlu 28 yıl aradan sonra profesyonel lige yükselmemizde en büyük payı olan isimlerden biridir. Bizim için her zaman ‘İmparator’ olarak kalacak. Kendisine verdiği emekler ve akıttığı ter için teşekkür ediyoruz”
Öte yandan, teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-yeşilli ekibin yönetim kurulunun toplantı yaparak, gündeme alacağı isimleri masaya yatırılacağı açıklandı.