Gündem Cinnet getiren polis ailesini katletti

Cinnet getiren polis ailesini katletti

05.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya’da cinnet getiren polis memuru Harun Kaymaz, beylik tabancasıyla evde dehşet saçtı. Eşi Neslihan ile kızı Tuğba Ecem’i öldürüp oğlu Tarık’ı da yaralayan Kaymaz, ardından da aynı silahla yaşamına son verdi

Cinnet getiren polis ailesini katletti

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir apartmanın 5’inci katında dün sabaha karşı 04.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Polis memuru Harun Kaymaz(44), belirlenemeyen nedenle cinnet getirip, beylik tabancasıyla yatak odasındaki eşi Neslihan’a(42), ardından odalarında uyuyan oğlu Tarık(10) ve kızı Tuğba Ecem’e(6) peş peşe ateş etti. Kaymaz daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
Tehlike sürüyor
Silah seslerini duyan komşuları polise haber verirken, çilingir yardımıyla içeri giren polisler, meslektaşları Harun Kaymaz ve ailesini kanlar içinde buldu. Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Harun Kaymaz, eşi Neslihan ve kızı Ecem’in öldüğünü saptadı. Ağır yaralı Tarık Kaymaz ise Ereğli Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından Konya’ya sevk edildi. Tarık Kaymaz’ın da hayatı tehlikesinin devam ettiği belirtildi.