Otomobil Citroen modellerinde cazip fırsatlar

Citroen modellerinde cazip fırsatlar

10.03.2014 - 12:06 | Son Güncellenme:

Türkiye’de Bayraktar güvencesi ile satışa sunulan ve tüm ülke genelinde 50’yi aşkın satış ve servis noktasıyla hizmet veren Citroën, Mart ayında da tüketicilere cazip fiyatlar ve indirimler sunmaya devam ediyor.

Citroen modellerinde cazip fırsatlar

Kendine özel dinamik stili, geniş bagaj ve iç hacmi, çevreye duyarlı ekonomik motor seçenekleri ile fark yaratan Citroën C4 modelinde ise 7.000 TL’ye varan indirim avantajı tüketicileri bekliyor. Citroën’in binek ürün gamının lokomotif modeli olan Citroën C4 yüksek kalitesi ile geniş bir müşteri kitlesinin beklentilerine cevap veriyor.

Citroën mühendisleri tarafından Dünya’nın dört bir tarafında, farklı iklim ve yol şartlarında dört milyon kilometreden fazla test edilen ve sedan pazarına yeni bir soluk getiren Citroën C- Elysée modelin de 3.500 TL’ye varan indirimler tüketiciler ile buluşuyor. Citroën’ in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C- Elysée; ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çekiyor.

Ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroën; ticari araç segmentinin önde gelen modeli olan ve güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen 2014 model Berlingo Combi modelinde 4.500 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor.

Citroën binek ve ticari araçlar, Mart ayı kampanya fırsatları ile Citroën bayilerinde tüketiciler ile buluşuyor!