Gündem Coachella’da Türk Ünlüler

Coachella’da Türk Ünlüler

19.04.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

Her sene California’nın “sonsuz gün ışığı” olarak bilinen Riverside’da bulunan Coachella Vadisi’nde yapılan ve en prestijli açık hava festivallerinden biri olan Coachella 2018 nihayet başladı. Festivale Türkiye’den de birçok sanatçı ve ünlü isim katıldı. İşte festivale tarzlarıyla damga vuran ünlü isimler!

Coachella’da Türk Ünlüler

Hadise

Haberin Devamı

Geçen sene fazla kilolarıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Hadise, Coachella Festivali’nde verdiği kilolar ve tarzı ile herkesi şaşırttı. Güzel şarkıcıya kız kardeşi Derya Açıkgöz eşlik etti.

Burcu Esmersoy

Yaklaşık bir yıldır beraber olduğu ve geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Berk Suyabatmaz ile birlikte Coachella Festivali’ne katılan Burcu Esmersoy, ABD’den evli olarak dönebilir.

Hande Erçel

Hande Erçel’in yeni bir stilist ile çalıştığı hemen anlaşılıyor, çünkü onu daha önce hiç bu şekilde görmemiştik. Özellikle farklı göz makyajı ve seksi giyimiyle dikkat çeken Erçel, bu sene festivalde bambaşka biri gibi görünüyordu. Geçtiğimiz senelerde kilolarıyla da eleştiri oklarının hedefi haline gelen güzel sanatçı, gerek yeni tarzı gerek de saçlarıyla sevenlerini şaşırttı. Instagram hesabındaki yorumlarda olumlu tepkiler olduğu kadar “sen bu değilsin” ya da “özüne dön” gibi eleştirel yorumlar da vardı.

Haberin Devamı

Şeyma Subaşı

Nereye giderse gitsin tarzıyla ve sözleriyle gözlerin üzerinde olduğu Şeyma Subaşı, Coachella Festivali’nde de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Geçen seneki cesur kıyafet seçimlerinden sonra bu yıl yaptığı kombin daha sönük kalsa da hala kalabalıktan kolayca ayrılabilecek kıyafet seçimleri yapmıştı. Festivale Murat Dalkılıç’la birlikte giden Erçel, beraber paylaşım yapmamayı tercih etti. Sebebi ise merak konusu.

Hacı Sabancı

Yılın en büyük açık hava festivallerinden olan Coachella’ya katılan genç iş adamı Hacı Sabancı’ya sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı eşlik etti. 22 Nisan’a kadar California’da kalacak olan Sabancı, yakasına bağladığı renkli fularları ve deri ceketiyle her zamanki çizgisinden çıkarak dikkatleri üzerine topladı.

Deren Talu

Sürekli beraber görüntülendiği arkadaşı Melissa Nahcivan ile birlikte Coachella Müzik Festivali’ne katılan Deren Talu, sosyal medya hesaplarından bol bol fotoğraf paylaştı. Sade ve yaşına uygun kıyafetler tercih eden Talu festivalde bol bol eğlendi.

Coachella’da Türk Ünlüler

Coachella’da Türk Ünlüler

Coachella’da Türk Ünlüler