Editörün Seçtikleri Coca Cola Light ambalajlarına Moschino imzası

Coca Cola Light ambalajlarına Moschino imzası

18.03.2015 - 15:53 | Son Güncellenme:

Moda devi Moschino, Coca-Cola Light için üç farklı ambalaj tasarladı.

Coca Cola Light ambalajlarına Moschino imzası

Türkiye’de ilk kez Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar 2015’te tanıtılan koleksiyon için Coca-Cola Light, etkinliğin kapanış gününde moda dünyasının ünlü isimleriyle özel bir davet düzenleyecek.

Coca-Cola Light, moda markalarının ilhamıyla yarattığı tasarım ambalajları serisine, bu kez Moschino Moda Evi ile gerçekleştirdiği yeni bir iş birliğini ekledi. Moschino Moda Evi imzalı Coca-Cola Light ambalajları, Türkiye’nin en prestijli moda etkinliği olan ve Coca-Cola Light’ın da sponsoru olduğu, Tophane Antrepo’da gerçekleştirilen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar 2015 süresince, meraklılarıyla buluşuyor. Coca-Cola Light’tan kapanışa özel etkinlik: “Bizimle Dinleyin, Bizimle Eğlenin” Coca-Cola Light, moda severler için kaçırılmayacak bir sohbete de ev sahipliği yapacak.

21 Mart Cumartesi günü, moda basının önde gelen isimlerinden Ferhan İstanbullu’nun moderatörlüğünde, sektörün farklı kollarındaki önemli isimleri ağırlayacak. Ece Sükan, Elif Cığızoğlu, Koray Birand ve Onur Dağ’ın katılımıyla gerçekleşecek olan sohbetin ardından, Emel Kurhan’ın DJ kabinine geçeceği happy hour ise, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar 2015’in kapanış etkinliklerinden biri Sınırlı sayıda üretilen ambalajlar, Moschino Moda Evi’nin benzersiz, şık ve kişiye özel tarzı ile yorumlandı. Doğadan ilham alınan inek Deseni (Cow Print), Göz Tablosu (Eye Chart) ve Kalpler (Hearts) temasıyla yaratılan üç farklı tasarımla yaratıldı.Moschino’nun Coca-Cola Light için hazırladığı koleksiyon, Coca-Cola Light severlerin kalplerini ısıtacak bir deneyim için ayrıca, raflarda da yerini aldı.

Yazarlar