Cadde Kurtlar Vadisi Pusu 251. son bölümde işler karıştı - izle

Kurtlar Vadisi Pusu 251. son bölümde işler karıştı - izle

18.03.2015 - 08:40 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu 251. bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Perşembe akşamının vazgeçilmezi olan Kurtlar Vadisi Pusu'da nefes kesen sahnelere yer verildi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde izleyemediğiniz ayrıntılar..

Kurtlar Vadisi Pusu 251. son bölümde işler karıştı - izle

Ekranların en çok seyredilen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz bölümde tapınakçıların elinden kurtulan Polat Alemdar ve adamları Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Armageddon komutanının ve ekibinin peşine düştü. Hepsi ve daha fazlası kurtlar Vadisi Pusu 251. bölümde bulabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cahit’i vurulmaktan son anda kurtaran Polat Alemdar, adamlarıyla birlikte düştüğü pusudan nasıl çıkacak? Bütün ekip alev çemberinin içinde kalacak...
Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı
Cahit’i vurulmaktan son anda kurtaran Polat Alemdar, adamlarıyla birlikte düştüğü pusudan nasıl çıkacak? Bütün ekip alev çemberinin içinde kalacak...
Süha’nın görüştüğü sürpriz isim kim? Fehmi’nin Pusat ile ilgili planları ne? Cahit’le yüzleşerek gerçekleri duyduktan sonra Pusat’ı manipüle etmek için çabalayacak…
Lion timi çok kritik isimlerle ilgili gizli bir operasyona çıkıyor. Polat’ın eski ofisi Erhan’ın kontrolünde yeniden düzenleniyor. Can ve Mete, ellerindeki Sagir kozunu kullanmak için yeni bir oyun peşinde. Leyla öğrendiği haberin şaşkınlığının ertesinde Polat ile birlikte tüm kargaşadan uzaklaşarak çok özel bir an paylaşacak. Polat’ın uzun zamandır yapmayı düşündüğü teklifin karşısında Leyla’nın cevabı ne olacak?

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



KURTLAR VADİSİ PUSU 251. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Necati Şaşmaz yoruldu

Perşembe akşamı 250. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Vadi'nin 12 yıllık yayın hayatında birçok efsane karaktere hayat verildi. Bunlardan en önemlisi hiç kuşkusuz ki Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar... Şaşmaz, yorgunluğunu gerekçe gösterek sezon sonu efsane dizinin yayın hayatını sonlandıracağı iddia edildi.

Vadi'nin yerine 'Kara Kutu'

Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana filmin yapımcılığını üstlendiği 'Kara Kutu' dizisi geçtiğimiz günlerde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizi yakında Kurtlar Vadisi'nin yerini alacağı haberleri yayınlandı. Ancak çıkan bu haberler yalanlandı.

'Haberler gerçek dışı'

Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 250. bölümüyle ekranlarda olacağını, final yapmasının söz konusu olmadığını, bazı internet sitelerinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İşte Pana Film'in Kurtlar Vadisi Pusu hakkında yaptığı açıklama metni:

Bugün internet sitelerinde 'Kurtlar Vadisi Bitiyor' başlığıyla yayınlanan ve "12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Sezon sonu ise final yaparak ekranlara veda edecek." şeklindeki ifadelerin yer aldığı haber tamamen gerçek dışıdır. Pana Film'in yapımcılığını yaptığı ve perşembe günü 250. Bölümüyle Kanal D'de ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu'nun bitmesi veya final yapması söz konusu değildir…