Gündem Çocuğunu yaralayanları kurşun yağmuruna tuttu: 3 yaralı

Çocuğunu yaralayanları kurşun yağmuruna tuttu: 3 yaralı

03.04.2017 - 18:14 | Son Güncellenme:

Samsun’da aralarında eski bir husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında silahlar konuştu. Çocuğunun yaralandığını gören kadın saldırganlara kurşun yağdırdı. Olayda üç kişi yaralandı.

Çocuğunu yaralayanları kurşun yağmuruna tuttu: 3 yaralı

Samsun’da aralarında eski bir husumet bulunduğu iddia edilen bir grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi Çınarlı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Bahar Aksoy'un evinin önüne giden Burak Y.(23) ve Oral K (19), ellerindeki av tüfeğiyle kadının ikametine ateş açtılar. O sırada evin önüne bulunan Bahar Aksoy'un oğlu Baran A.(10), tüfekten çıkan saçmaların ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Oğlunun yaralandığını gören anne Bahar Aksoy evden dışarı çıkarak tabancayla karşı tarafa doğru defalarca ateş açtı. Bahar Aksoy'un silahından çıkan kurşunlara hedef olan Burak Y. başından, Oral K. ise göğüs kısmından yaralandı.Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Burak Y. ve Oral K.'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIMA SALDIRDILAR"

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına Bahar Y ve olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen E.K(41) ile H.K (27) emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah Samsun Adliyesine sevk edildi.Şüpheli Bahar Y. basın muhabirlerin "Neden yaptınız?" sorusuna "Çocuklarıma saldırdılar. Kendimizi korumak için ateş etim" dedi.

ANNE TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Bahar Aksoy, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.