Tatil Çocuk dostu yılbaşı için adresiniz Mama Shelter

Çocuk dostu yılbaşı için adresiniz Mama Shelter

25.11.2015 - 17:01 | Son Güncellenme:

2016 yılına, aileniz ve sevdiklerinizle, Beyoğlu’nun sevilen çocuk dostu oteli, restoranı ve barı Mama Shelter’da, harika bir yılbaşı gecesi yemeğiyle girin.

Çocuk dostu yılbaşı için adresiniz Mama Shelter

Mama Shelter, sizleri konforlu, hesaplı ve eğlenceli bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin merkezinde, 2016 yılına nefis yemekler ve içeceklerle girebilir, sonrasında çocuklarınız ve ailenizle birbirinden eğlenceli ve rahat otel odalarında konaklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çocuk dostu yılbaşı için adresiniz Mama Shelter
Şef Haydar Canyurt ve ekibinin sevgiyle hazırladığı yılbaşına özel menü 2016 yılına muhteşem lezzetlerle girmenizi garantiliyor. Mama Shelter’ın limitsiz yerli içki ve soft içeceğin dâhil olduğu yılbaşı menüsü 349 TL.

Çorba:

Kremalı bal kabağı çorbası

Başlangıçlar:

Pancarlı ve keçi peynirli tarte tatin

Zeytinyağlı sakız kabağı sarması

Yoğurtlu ve narlı semizotu salatası

Ana Yemek:

Sebzeli terrine ile servis edilen Mantar soslu bonfile

ya da

Baharatlı patates püresi ve portakal sosu ile servis edilen ızgara deniz levreği crumble

Vejetaryen seçenek: Vejetaryen Parmentier (Tatlı biber, bezelye, ıspanak, kabak, havuç)

Tatlı:

Nutellalı profiterol

Mama Shelter çocukları da düşünüyor! Mama’nın, her çocuğun çok seveceği anne hamburgeri ya da köfteli pizzası ve orman meyveli, çıtır kadayıflı muhallebisi Mamalicious’dan oluşan menüsü, limitsiz içeceğiyle birlikte, 12 yaşa kadar, kişi başı sadece 89 TL.

Haberin Devamı

Mama Shelter’ın birbirinden rahat, konforlu ve eğlenceli odalarında çocuklarınız uyuduktan sonra, bir kaçamak yapıp Mama’nın muhteşem barında limitsiz yerli içki ve bar atıştırmalıklarıyla da yılbaşına girmek isteyebilirsiniz. Yemeği es geçip arkadaşlarınızla, İstanbul gece hayatının en sevilen DJ’leriyle dans ederek yılbaşına girmek isterseniz, bar ücreti 169 TL.

Yılbaşında Mama Shelter’ın, Philippe Starck tasarımlı hesaplı ve rahat odalarında konaklamayı tercih ederseniz, yılbaşı yemeği ve partisi indirimli!

Mama Shelter ile 2016 yılına “Merhaba” deyin.

Daha fazla bilgi alıp, e-mail ile hemen yerinizi ayırtmak için: food.istanbul@mamashelter.com

Telefon ile rezervasyon yaptırmak için: +90 212 252 02 00

Mama sizi seviyor!