İzmir ÇOCUKLAR BU ATLARI ÇOK SEVDİ

ÇOCUKLAR BU ATLARI ÇOK SEVDİ

27.04.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

.

ÇOCUKLAR BU ATLARI ÇOK SEVDİ

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Torbalı’ya gelen üç küçük pony atına binen çocuklar gönüllerince eğlendi.
TJK, çocuklara at sevgisini küçük yaşlarda aşılamak amacıyla ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında Torbalı durağı Belediye Kültür Merkezi (BKM) bahçesine üç küçük pony atı getirildi. Bugün ve yarın da ilçede hizmet verecek olan atlar, üç günlük programın ardından Torbalı’dan ayrılacaklar. Gözetmen denetiminde pony atlarına binen çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar etkinlikten memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini dile getirdi.
ÇOCUKLAR DİLEDİĞİ KADAR ATA BİNECEK
Torbalı Belediyesi organizesinde ilçeye gelen atlara yoğun ilgi vardı. Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “At, bildiğiniz gibi özellikle çocukların ruhsal gelişimine katkı sağlayan en önemli canlı. Ruhsal gelişimin yanı sıra fiziksel anlamda da atın iyileştirici özelliği bulunuyor. Amacımız çocuklarımızın dilediği kadar at binmesi. Bu kapsamda Türkiye Jokey Kulübü yetkililerine ve ilçemize gelen çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.