Gündem Çocuklar Duymasın 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

05.11.2017 - 09:15 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 15. son bölümün hemen ardından 16. bölüm fragmanını yayınladı. Haluk'tan boşanma kararı alan Meltem pişmanlık yaşamaya başlıyor. Peki yeniden birleşecekler mi? İşte Çocuklar Duymasın 16. bölüm fragmanı...

Çocuklar Duymasın 16. bölüm fragmanı yayınlandı

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'la boşanma kararı alan Meltem, pişman mı oluyor?

Haberin Devamı

Haluk ve Meltem'in boşanma kararıyla büyük bir şaşkınlığa uğrayan yakınları, onları yeniden bir araya getirmek için her yolu deniyor! Haluk'tan ayrı kaldığı anlarda onu özlediğini ve kıskandığını fark eden Meltem ise bu kararından pişman mı oluyor?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 16. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk için her şey yolunda giderken, Meltem birden ayrılmak istediğini söyleyince Taş Fırın Haluk’un hayatı alt üst olur. Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine çok üzülse de, onun bu kararına saygı duyar.

Haluk, Meltem’in ayrılık kararını duyar duymaz evi terk eder. Kimse uzun süre Haluk’a ulaşamaz. Haluk’un nereye gittiği büyük bir merak konusudur. Bundan sonra hiçbir şey, ikisi için de eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Meltem, hayalini kurduğu hayata artık daha yakındır. Haluk ve Meltem’in boşanacağını duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Gönül ve Tuna onları tekrar bir araya getirmek için çabalasa da Meltem kararından dönecek gibi değildir.