Gündem Çocuklar Duymasın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.03.2018 - 10:57 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye geldi. Kanal D ekranlarının ve Türk televizyonlarının fenomen dizisi Çocuklar Duymasın 32. bölümde Haluk farkında olmadan bir yola girdi. Peki Çocuklar Duymasın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Beğeniyle takip edilen Çocuklar Duymasın 32. bölümde ortalık iyice karıştı. Peki Çocuklar Duymasın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son zamanlarda çevresindeki herkesten beyaz saçları ile ilgili eleştiri alan Taş Fırın Haluk, farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yola girer! Dar Gömlek Tolga’nın aklına uyan Haluk, saçlarındaki beyazları koyultmak için bir şampuan kullanır. Fakat sonuç Haluk’u hiç de mutlu etmez.

Saçlarının yeni halini Meltem’den bile saklayan Haluk, şapka ile dolaşmaya başlar. Haluk’un yeni saçları büyük merak konusudur. Meltem, Gönül ve Tuna Haluk’un şapkasını çıkarmaya çalıştıkça bir birinden komik anlar yaşanır.

Öte yandan Gönül ve Tuna, Özlem ve Sertaç’ı yemeğe davet eder. Ailenin, Özlem’in Sertaç’tan ayrılmasını sağlayacak büyük bir planı vardır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.