Gündem Çocuklar Duymasın 4. bölüm fragmanında Haluk'un hayalleri suya düşüyor!

Çocuklar Duymasın 4. bölüm fragmanında Haluk'un hayalleri suya düşüyor!

10.08.2017 - 14:50 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın'ın 4. bölümünün fragmanı yayınlandı. Şiddetli yağış uyarısında bulunan Meltem'i dinlemeyen Haluk şemsiye almayınca sırılsıklam oldu. Romantik bir ortam yaratmak isteyen Meltem ise umduğunu bulamadı.

Çocuklar Duymasın 4. bölüm fragmanında Halukun hayalleri suya düşüyor

Ekranların sevilen ve popüler dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki 4. yeni bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümlerde eğlenceli sahnelere tanıklık ettiğimiz dizide bu sefer de gülmek garanti. Tuna ise romantik bir plan içerisindeyken Gönül gaza geliyor ve Orçun ile Merve'yle birlikte TEOG diyerek tezahürat yapmaya başlıyor. Emine ve Hüseyin için ise zor bir durum. Çünkü evleri bodrum katında ve su basmaması için çeşitli çalışmalar yapıyorlar.

Haberin Devamı

İzleyiciyi güldürürken aynı zamanda da düşündürten dizi Çocuklar Duymasın'ı Pazar akşamları saat 20.00'de KANAL D ekranlarından izleyebilirsiniz..

ÇOCUKLAR DUYMASIN 4. BÖLÜM FRAGMAN 1

Haluk, akşam yemeği için en yakınlarını eve davet ediyor ve onlarla kuzu incik yemeyi hayal ediyor ancak Meltem öyle bir durumla karşı karşıya kalıyor ki Haluk'un bu hayalleri bir anda suya düşüveriyor!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 4. BÖLÜM FRAGMAN 2