Gündem Çocuklar Duymasın 6. yeni bölümünde Gönül ile Tuna evlilik yıldönümünü kutluyor!

Çocuklar Duymasın 6. yeni bölümünde Gönül ile Tuna evlilik yıldönümünü kutluyor!

21.08.2017 - 10:25 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın dizisi Pazar akşamları keyifle izleniyor. Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönül ile Tuna evlilik yıldönümlerini kutluyor. Aksilikler ise peşlerini bırakmıyor. İşte Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde yaşanacak olaylar...

Çocuklar Duymasın 6. yeni bölümünde Gönül ile Tuna evlilik yıldönümünü kutluyor

Çocuklar Duymasın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam son bölümüyle ekranlara gelen Çocuklar Duymasın yeni bölümde yine sürprizleriyle seyirciyi bekliyor olacak.

Haberin Devamı

Gönül ve Tuna'nın evlilik yıldönümü gelip çatmıştır ancak Tuna'yı kötü bir sürpriz beklemektedir! Dominant Teyze Gönül evlilik yıldönümünde düğün videolarını izlemek ister ancak görüntülerin içinde bulunduğu hard disk açılmayınca olanlar olur!

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM FRAGMAN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taş Fırın Haluk Meltem’e Yemek Hazırlıyor, Ortalık Karışıyor!

Çocuklar Duymasın 6. yeni bölümünde Gönül ile Tuna evlilik yıldönümünü kutluyor

Taş Fırın Haluk, Meltem’in gün geçtikçe artan romantizm arzusuna yetişemeyince ikili arasında bir tartışma meydana gelir. Bu tartışmanın sonucunda Haluk’a küsen Meltem, artık Haluk’tan hiçbir şey istemeyeceğini söyleyince Haluk çok üzülür. Meltem’in gönlünü almak isteyen Haluk, onun için romantik bir akşam yemeği hazırlamak üzere mutfağa girince birbirinden komik anlar yaşanır.