Editörün Seçtikleri Çocuklar için Aylin serisi hikaye kitapları

Çocuklar için Aylin serisi hikaye kitapları

27.05.2015 - 16:05 | Son Güncellenme:

Keskin Color, okul öncesi gelişimi destekleyici ürün grubuyla da miniklere birbirinden keyifli alternatifler sunuyor.

Çocuklar için Aylin serisi hikaye kitapları

50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color, okul öncesi gelişimi destekleyici ürün grubuyla da miniklere birbirinden keyifli alternatifler sunuyor. Keskin Color, Aylin serisinde yer alan altı hikaye kitabı, dört aktivite kitabı, bir resimli sözlük, iki takım oyunu ve iki boyama kitabından oluşan koleksiyonla çocukları hem bilgilendiriyor hem yeteneklerinin gelişmesine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Keskin Color’ın Aylin serisi hikaye kitaplarında miniklere sosyal davranış kurallarının yanı sıra beslenme ve temizlik alışkanlığı kazandırmaya yönelik eğlenceli temalar öne çıkıyor. Çıkartmalı boyama kitapları ise onların zihinsel ve fiziksel yeteneklerinin yanı sıra hayal güçlerinin de gelişmesine yardımcı oluyor.

Aynı şekilde çıkartmalı aktivite kitapları da renkleri, şekilleri, sesleri, harfleri ve sayıları eğlendirerek öğretiyor. Keskin Color’ın Aylin serisinde; eğitici kartlar ve çıkartmalı alıştırma kitapları da önemli yer tutuyor. Keskin Color, üstün kalitesini ise ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile güvence altına alıyor. Firmanın portföyündeki ürünlerin tamamı, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale geliyor.

Haberin Devamı

Keskin Color’ın Aylin serisi, tüm seçkin kırtasiyelerde ve zincir mağazalarda sizleri bekliyor.

Yazarlar