Kültür Sanat Çocuklar ve ebeveynler için ‘Fark Yarat’ etkinliği

Çocuklar ve ebeveynler için ‘Fark Yarat’ etkinliği

02.11.2017 - 12:01 | Son Güncellenme:

STEM metodu ile deneyimlemeye dayalı sunduğu eğitimler ile çocuklarla buluşan EngineeringFor Kids (EFK) ve Fark Yaratan Anne Baba kitabının yazarı Neslihan Erdoğdu, 5 Kasım Pazar günü saat 14.00 – 16.30 arasında, CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi’ndeözel bir ekinlik gerçekleştirecek.

Çocuklar ve ebeveynler için  ‘Fark Yarat’ etkinliği

Eğitimci, profesyonel koç, yazar Neslihan Erdoğdu etkinlikte; ebeveynlere “Nasıl bir anne, babasınız ya da olmak istiyorsunuz?” sorusu sorarak, ailelerin davranışları ile çocuklarına dair nasıl fark yaratabileceklerine dair önerilerde bulunacak. Fark Yaratan Anne Baba kitabını da imzalayacak olan Neslihan Erdoğdu, anne ve babaların sorularını da yanıtlayacak.

Haberin Devamı

Neslihan Erdoğdu’nun anne ve babalar ile gerçekleştireceği sohbet sırasında, aynı alanda çocuklar için de Engineering For Kids tarafından özel bir etkinlik gerçekleştirilecek.

STEM metodu ile 4-14 yaş arası çocuklara, matematik ve fen bilimleri kavramlarını deneyler ile eğlendirerek öğreten Engineering For Kids, ‘Şişedeki Sis” atölyesini gerçekleştirecek. Çocukların fark yaratmaları ve gözlemlemeleri için düzenlenen etkinlikte çocuklar, fiziksel olarak hal değiştirme özelliklerini eğlenceli bir deneyle gözlemleyecekler. Deney esnasında katı, sıvı, gaz, yüzey gerilimi, çözme, çözünme, çözücü ve çözünen kavramlarıyla karşılaşacak, sıkıştırılmış olan CO2 gazını bir baloncuk içerisine hapsedip, dokunarak sise dönüştürecekler.

Haberin Devamı

CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi‘nin giriş katında, 5 Kasım Pazar günü gerçekleşecek FARK YARAT etkinliği, herkesin katılımına açık olarak, saat 14:00 – 14:45 ve 15:30 -16:15 arasında iki etap olarak gerçekleştirilecek.