Kültür Sanat Çocukların Voleybol Şenliği başlıyor

Çocukların Voleybol Şenliği başlıyor

27.01.2016 - 11:29 | Son Güncellenme:

ES Voleybol, 6-13 yaş arası çocukların katılacağı 21.ES Voleybol Şenliği’ni 6-7 Şubat tarihlerinde Türkiye'nin en modern spor kurumlarından Kovan Spor Kültürü Merkezi'nde düzenliyor.

Çocukların Voleybol Şenliği başlıyor

2003 yılından bu yana 13 milli sporcu yetiştiren ES Voleybol, 6-7 Şubat 2016 tarihleri arasında 21'incisini düzenleyeceği Voleybol Şenliği’ ni Türkiye'nin en yeni ve modern spor kurumları arasında olan Kovan Spor Kültürü Merkezi'nde gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Voleybolün sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla ES Voleybol tarafından geleneksel olarak düzenlenen Voleybol Şenliği'nin gerçekleştirileceği Kovan Spor Kültürü Merkezi, gelişmiş altyapısıyla voleybolün yanı sıra basketbol, futbol, jimnastik, tenis, satranç, gibi sporlara da ev sahipliği yapıyor.

Lig takımları, spor kulüplerinin altyapı takımları, okul takımları, şirket takımları, dans, bale, fitness, yoga, pilates gibi hobi gruplarına ev sahipliği yapan Kovan Spor Kültürü Merkezi, 6-7 Şubat tarihleri arasında bu kez geniş bir katılımla ES Voleybol Şenliği'ne de ev sahipliği yapacak.

ES Voleybol Başkanı ve Kovan Spor Kültürü Merkezi'nin kurucusu Sırma Üç, yıllardan bu yana sürdürdükleri Voleybol Şenliklerini bu yıl Türkiye'nin en modern ve donanımlı spor kurumları arasında yer alan Kovan Spor Kültürü Merkezi'nde gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Sırma Üç, şenliğe Eczacıbaşı, Galatasaray ve Vakıfbank gibi önemli kulüplerin yanı sıra pek çok okul ve kulüp takımı ile Tekirdağ, Çorlu, Bursa ve İzmit gibi yakın bölgelerden de geniş bir katılım olduğunu belirtiyor.

ES Voleybol alt yapı takımlarından Milli takımlara her yaş grubundan birçok sporcu yetiştirdiklerini kaydeden Sırma Üç, Voleybol Şenliği'nde geleceğin yıldızlarını izleyeceklerini ve bu yıl şenliği çok daha geniş bir katılım ve yoğun bir programla kutlayacaklarını belirtiyor.