Cadde Çocukların yarınları için

Çocukların yarınları için

11.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

TOÇEV’in ‘Öğrenim Merkezi’ne katkı sağlamayı hedefleyen projesinde Türkiye’nin başarılı spor adamları ile usta sesleri aynı sahnede buluştu

Çocukların yarınları için

‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesi için TİM Maslak Show Center’da özel bir gece düzenlendi. Mehmet Topal ile Serkan Balcı’nın öncülüğündeki proje- ye destek veren Candan Erçetin’le basketbolcu Kerem Tunçeri birlikte sahne aldı. ‘Git’ adlı şarkıda düet yapan ikilinin ardından geceyi sunan Selçuk Yöntem; “Koyu Beşiktaş taraftarları Nilüfer ve Gökhan Töre’yi sahneye davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Nilüfer, ‘Böyle Ayrılık Olmaz’ı birlikte seslendirdiği Töre’yi tebrik etti. Nükhet Duru, Medipol Başakşehir’in Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yla aynı sahneyi paylaştı. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile Feridun Düzağaç’ın rock performansı büyük alkış aldı. Düzağaç; “Spor dünyasının bu kıymetli insanlarıyla burada olmak benim için çok değerli” şeklinde konuştu.

Çocukların yarınları için


TOÇEV’E YILDIZ YAĞMURU

Yıldız futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı’nın öncülüğünde organize edilen ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesi, Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünde ve Selçuk Yöntem’in sunumuyla TİM Maslak Show Center’da yapıldı.

Konsere aralarında Türkan Sabancı, Revna Demirören, Aslı Şen, Emek Saran, Zeynep Ilıcalı, Ebru Seyyar, Emel Yıldırım, Timur Erk, İsmet Alpagut, Seval Ermiş, Sibel Vatandost, Yıldırım Mayruk, Ayşe Azizoğlu, Işıl Rençber ve Aslı Hünel gibi çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

Amerika’da süren tedavisi nedeniyle geceye katılamayan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun’u temsilen oğulları, Ansel ve Axel Yarcan; Hakan Bilgin ile birlikte sahneye çıktı. Tedavisi için aylardır Amerika’da bulunan TOÇEV Başkanı Uygun, gönderdiği sesli mesajda

“Bu gece sizlerin sayesinde bir kez daha inandım ki, yürekten inandığımız hayallerimizin peşinden mutlaka gidilmesi gerekiyor. Beş çocukla başlayan bir inanmışlık, sizlerin desteği ve güveniyle 5 milyon çocuğa ulaştı. Daha fazla yarınlara dokunabileceğimiz TOÇEV öğrenim merkezinin temellerini bu gece atmaktayız” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Çocukların yarınları için


Çocukların yarınları için