Ankara Çomü'de Öğrenci Kayıtları Başladı

Çomü'de Öğrenci Kayıtları Başladı

14.08.2017 - 17:29 | Son Güncellenme:

.

Çomüde Öğrenci Kayıtları Başladı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) öğrenci kayıtları başladı.

Haberin Devamı

ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokuluna yeni akademik yılın ilk kaydı, bankacılık ve sigortacılık bölümünü kazanan Ayşe Nur Budak adlı öğrenci tarafından yaptırıldı. Budak'ın kayıt işlemlerini Yüksekokul Sekreteri Savaş Yalçın yerine getirdi.

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl meslek yüksekokuluna 148 öğrencinin kayıt hakkı kazandığını belirtti.

- Biga

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ilk kayıt ise Dekan Prof. Dr. Erhan Gümüş tarafından uluslararası ilişkiler ikinci öğretim öğrencisi Buse Nur Runaer için yapıldı.

Kayıt işlemleri sırasında Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl'da hazır bulundu.

Gümüş, burada yaptığı konuşmada, bu yıl bin 155 öğrencinin kaydını yapacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

- Lapseki

Lapseki Meslek Yüksekokulundaki ilk kayıt işlemi ise Kaymakam Tahir Şahin tarafından gerçekleştirildi.

Kayıt için aileleriyle okula gelen öğrencileri burada Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür karşıladı.

Kaymakam Şahin, bitki koruma bölümünü kazanan Melek Çakır'ın kaydını yapıp kendisine başarı dileğinde bulundu.

- Ezine

Ezine Meslek Yüksekokulunda akademik yılın ilk kaydı, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden tarafından, gıda işleme bölümü gıda kalite kontrol ve analizi programını kazanan Sümeyye Betül Tekin için yapıldı.

Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ezine Meslek Yüksekokulunun her geçen gün büyüyen bir okul olduğunu ve öğrenci sayısının 600'lerden bine ulaştığını söyledi.

- Gelibolu

ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokuluna ilk kayıt, insan kaynakları yönetimi bölümünü kazanan Buse Turgut için Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Elagöz tarafından yapıldı.

Elagöz, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 2017-2018 akademik yılının kısa süre sonra başlayacağını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Yeni eğitim öğretim yılı kayıtlarımız bugün itibariyle başladı ve cuma günü sona erecek. Kayıt için gelecek olan öğrencilerimize Üniversitesinin tanıtımını yapıyoruz ve öğrencilerimizin kayıt esnasında sıkıntı çekmemesi için bilgilendirme yapıyoruz. Öğrencilerin kayıt evraklarının eksiklikleri ve form doldurma gibi yardımlarda bulunuyoruz."