Tatil Conrad İstanbul Bosphorus'a üç ödül birden

Conrad İstanbul Bosphorus'a üç ödül birden

06.07.2018 - 13:10 | Son Güncellenme:

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards’ta (Dünya Seyahat Ödülleri) 3 ödüle layık görüldü.

Conrad İstanbul Bosphorusa üç ödül birden

Turizm ve seyahat sektöründe dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), 30 Haziran günü Atina’da düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl 25. kez düzenlenen törende geçtiğimiz iki yıl olduğu gibi “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” ödülüyle birlikte, Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli ve Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli ödülleri Conrad İstanbul Bosphorus’un oldu.

Haberin Devamı

Conrad İstanbul Bosphorus, Dünya Seyahat Ödülleri’nde 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2009’da “Türkiye’nin En İyi İş Oteli”, 2013, 2014 ve 2015’te “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve 2015’te “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli”, 2017’de “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” seçilmişti.

Ödüle layık görülenlerin global seyahat ve turizm profesyonelleri tarafından oylandığı World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), seyahat ve turizm dünyasının en mükemmel organizasyonları seçmek ve sergilemek amacıyla 1993 yılında kuruldu. Turizm ve otelcilik sektörünün küresel çapta verdiği ödüller, bir seyahat ürününün veya hizmetinin ulaşmayı hedefleyebileceği en büyük başarı olarak kabul ediliyor.