
|
|
|
|
Kıyafetlerde özgüven ön planda!
Yazlık kıyafetlerin yavaş yavaş kaldırıldığı, sonbaharı yaşadığımız şu günlerde, sonbahar / kış koleksiyonları vitrinlerdeki yerini aldı. Kadınsı şıklığın yanı sıra özgüven de bu yıl tasarımlarda kendini gösteriyor
|
|
Koleksiyonlarda 60'lı yılları hatırlatan iri düğmeler, pileli kısa elbiseler, ince ekoseler ve jileler dikkat çekiyor. Kışın soğuğunu hissettirmeyecek trikolar yumuşacık dokularda ve canlı tonlarda. Günlük kıyafetler ise örme kumaşlardan hazırlanan baskı ve patchwork'lerle zenginleştirilmiş.
Sonbahar koleksiyonunda kırmızı, pembe ve turkuaz ön plana çıkarken, fuşya, sarı ve oranj gibi sıcak renklerle de destek sağlanmış. Kışlık tasarımlarda ise kahve, lacivert, gri , ekru daha hakim.
Siyah ve antrasit her zaman ki gibi vazgeçilmezler...
2003 Sonbahar / Kış Koleksiyonlarından seçmeler
Kaynak: www.modaturkiye.com
|
|
|
|