Cadde Coşkun Sabah'ın eşi Ceyda Sabah boşanma davası açtı

Coşkun Sabah'ın eşi Ceyda Sabah boşanma davası açtı

26.04.2016 - 15:37 | Son Güncellenme:

Ceyda Sabah'ın, evliliğinin sürdüğünü söyleyen Coşkun Sabah'ın aksine İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Coşkun Sabahın eşi Ceyda Sabah boşanma davası açtı

Çoşkun Sabah, eşinden ayrılacağı yönündeki iddiaları her fırsatta “Basın abartıyor. Ben eşimi seviyorum ve evlilik hayatımı yıkmamaya kararlıyım” diyerek yalanlasa da olayın perde arkasının öyle olmadığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Sözcü'nün haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açan Ceyda Sabah, 2 milyon TL tazminat ve iki çocuğu ile kendisine toplam 20 bin TL nafaka talep etti.

COŞKUN SABAH AĞIR KUSURLU

Ceyda Sabah, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, 19 yıllık eşi Coşkun Sabah’ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Avukat Barış Kiziroğlu, “Müvekkilim davalı eşin ağır kusuru nedeniyle evliliğini sonlandırma iradesi, ilk günkü kadar sağlamdır” dedi.

YARGILAMA DEVAM EDİYOR

Avukat Kiziroğlu, duruşmaların başlaması ile birlikte müvekkilinin celselere katılıp mahkemede gerekli açıklamaları yapacağını belirterek, “Bu aşamada söylenilmesi gereken tek şey, müvekkilimin evlilik birliğini davalı eşin ağır kusuru nedeni ile sonlandırma iradesinin ilk günkü kadar sağlam olduğu ve yargılamanın devam ettiğidir” ifadelerini kullandı.