Teknoloji Counter Strike Turnuvası Blast Pro Series kısa süre sonra İstanbul'da düzenlenecek

Counter Strike Turnuvası Blast Pro Series kısa süre sonra İstanbul'da düzenlenecek

29.03.2018 - 14:52 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Counter Strike turnuvası BLAST Pro Series 23 Haziran 2018 tarihinde Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda düzenlenecek. Dünyanın en iyi 6 espor takımı, BLAST Pro Series'in ikonik kupasını ve 250 bin dolarlık ödül havuzunu paylaşmak için İstanbul’da bir araya geliyor.

Counter Strike Turnuvası Blast Pro Series kısa süre sonra İstanbulda düzenlenecek

Türkiye’nin elektronik sporlar tarihinde ilk kez, dünyanın en büyük takımları, uluslararası bir organizasyon olan BLAST Pro Series ile İstanbul’a geliyor ve Türk CS: GO severleri bu yepyeni, enerji dolu turnuvanın heyecanına ortak ediyor.

Haberin Devamı

Tamamı kapalı olan arenada, dijital bir rekabet ortamına dönüştürülen bir sahnede: A şeklinde hazırlanacak podyum üzerinde, 6 takım, aynı anda dev ekranda, yüzlerce hareket eden ışığın içinde, birbirinden ünlü isimlerin seslendirmeleriyle mücadele edecek. Daha önce hiç yaşanmayan bu canlı deneyim, Türkiye'de ilk defa olarak sunulacak ve esporun en büyük yıldızları sahnede olacak.

Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda düzenlenecek olan BLAST Pro Series’de dünyanın en iyi espor takımlarıyla birlikte Türkiye’nin gururu Space Soldiers da yer alacak. Turnuvaya katılacak olan espor takımları: SK Gaming (dünyanın en ünlü Brezilyalı espor takımı), FaZe Clan (Major finalistleri ve dünya sıralamasının 1.si), Space Soldiers (WESG Dünya İkincisi, Türk Yıldızlar), Astralis (Major 2017'nin Şampiyonları), Efsanevi Ninjas in Pyjamas ve 2018 Major'un şampiyonu Cloud9 (Türk asıllı oyuncu Tarık ile birlikte)

Haberin Devamı

Bilet satışları 2 Nisan'da başlıyor

BLAST Pro Series 22 - 23 Haziran tarihlerinde, önce grup maçları olarak başlayacak ve finaller Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda, 23 Haziran Cumartesi günü oynanacak. 23 Haziran'da yapılacak finaller için biletler, resmi internet adresinde, 2 Nisan saat 13:00’ten itibaren satışa sunulacak.