Ankara Crr'den Ramazana Özel Programlar

Crr'den Ramazana Özel Programlar

09.05.2018 - 14:12 | Son Güncellenme:

Ramazan boyunca CRR Konser Salonu'nda "Aşksızlara Verme Öğüt", "Yunus Emre Şiirleri", "Sırr-ı Yunus", "Ramazan İlahileri", "Kerkük'ten Anadolu'ya İrfani Türküler" ve "Yar ile" programları düzenlenecek

Crrden Ramazana Özel Programlar

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, ramazan boyunca farklı etkinliklerle müzikseverleri ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Veysel Dalsaldı ve Coşkun Karademir, "Mekteb-i İrfan" programıyla 17 Mayıs'ta sahne alırken, 24 Mayıs'ta "Aşksızlara Verme Öğüt" adlı programda ise sanatçılar Yunus Emre şiirlerini seslendirecek.

Genel sanat yönetmenliğini Murat Özer ve solistliğini Suat Güney'in üstlendiği Ayan Musiki Topluluğu, 26 Mayıs'ta "Sırr-ı Yunus" programıyla dinleyenlerin karşına çıkacak.

CRR Türk Müziği Topluluğu 31 Mayıs'ta ramazan ilahileri seslendirecek, 2 Haziran'da gerçekleştirilecek "Kerkük'ten Anadolu'ya İrfani Türküler" konserinde ise farklı coğrafyaların müzikleri aynı sahneye taşınacak.

Türk müziğinin usta ismi Ahmet Özhan ve tenor Berk Özbek ise "Yar ile" programıyla 8 Haziran'da sanatseverlerle buluşacak.