Gündem Çukur 27. bölümden ilk sahne! Vartolu'dan büyük çıkış...

Çukur 27. bölümden ilk sahne! Vartolu'dan büyük çıkış...

24.04.2018 - 07:50 | Son Güncellenme:

Çukur 27. bölümden ilk sahnenin fragmanı yayınlandı. Vartolu, Saadet'in evliliğine engel olabilecek mi? Dün akşam 26. son bölümü ile ekrana gelen dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. İşte Çukur yeni bölümden ilk fragman...

Çukur 27. bölümden ilk sahne Vartoludan büyük çıkış...

Çukur’un 27. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Gözleriyle ateş saçan Vartolu’nun Selim’le yüzleştiği heyecan dolu tanıtımda Vartolu, Selim’den Saadet’in kimle evlendirileceğini öğrenmek istiyor. Selim, Vartolu’yu sakinleştirmeye çalışırken, “Saadet evlenmeyecek!” diyen Vartolu’nun öfkesini dinmiyor. Selim’in “Babam annemin elini kolunu bağladı. Annem de senin yumuşak karnını arıyor, buldu da. Vurdukça vuracak oradan işte!” sözleri dikkat çekerken Vartolu, Saadet’i kaybetme korkusu yaşıyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR 27. BÖLÜMDEN İLK SAHNENİN FRAGMANI

ÇUKUR 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.