Gündem Çukur sezon finalinde neler oldu? 33. yeni bölümde Yamaç...

Çukur sezon finalinde neler oldu? 33. yeni bölümde Yamaç...

11.06.2018 - 09:29 | Son Güncellenme:

Çukur 33. bölümüyle bu akşam sezon finali yapt. SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur sezon finalinde İdris Koçovalı, Çukur'u Vartolu'ya bıraktı ve nefes kesen dakikalar yaşandı. Peki Çukur sezon finalinde neler oldu?

Çukur sezon finalinde neler oldu 33. yeni bölümde Yamaç...

ÇUKUR 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Çukur’da büyük sezon finalinde fırtına son kez kopacak ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

ÇUKUR 33. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’un 32. bölümünde; Çukur’da büyük sezon finaline iki bölüm kala taşlar yerinden oynayacak. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Selim’in, Vartolu’yla aynı tarafta olduğunu gören İdris’in tepkisi büyük merakla beklenecek. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak. Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şaşırtırken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.