Gündem Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! Çukur dizisi ne zaman başlayacak?

Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! Çukur dizisi ne zaman başlayacak?

21.08.2018 - 10:43 | Son Güncellenme:

Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. SHOW TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Çukur'un yeni sezonunda neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte sabırsızlıkla beklenen Çukur dizisinin yeni sezon fragmanı...

Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı Çukur dizisi ne zaman başlayacak

Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Çukur yeni sezon bölümleri ne zaman ekrana gelecek? Heyecanla beklenen Çukur sezon finalinde neler olmuştu?

Haberin Devamı

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’un sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak.

Çukur 2. Sezonuyla Eylül'de Show TV'de!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur muhteşem sezon finaliyle ekran yolculuğuna kısa bir ara vermişti. Sezon finalinde yüzüklerinde farklı semboller bulunan karakterlerin ortaya çıkmasıyla heyecanın giderek arttığı Çukur, yeni sezonuyla da ekrana damga vuracak.

Hafızalara kazınan Çukur dövmesinin farklı bir sembole dönüştüğü tanıtım Çukur’un ekrana gelecek heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. Sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizide farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken Karakuzular çetesi ile Koçovalıların arasındaki mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor. Yüzüklerinde farklı bir sembolün göründüğü bu adamlardan Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Çukur yeni sezonuyla herkesi çok şaşırtacak!

Haberin Devamı

ÇUKUR YENİ SEZON FRAGMAN