Cumartesi 11 tekne Ataköy'de yarışıyor

11 tekne Ataköy'de yarışıyor

16.08.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ayvalık'ta ünlü hocalardan ders

11 tekne Ataköyde yarışıyor



Extreme Powerboats Championship'te 3. Etap Yarışları bugün ve yarın Ataköy Marina'da gerçekleştiriliyor. Yeni takımların basına tanıtımının ardından bugün sıralama turları yapılacak. Pazar günü gerçekleşecek üçüncü etapta toplam 11 tekne ödül için kıyasıya yarışacak.

Ünlü klarnet profesörü Julian Milkis Türkiye'ye geliyor. 8-17 Eylül'de düzenlenecek 6. Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi'nde ders verecek olan Milkis hem klasik hem de caz klarneti üzerine uzman. Başvuru için www.ayvalik-music.com web adresini 25 Ağustos Pazartesi tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Polisiye gerilim yazarı Ruth Rendell'in yeni romanı "Güneşi Beklerken" Doğan Kitap tarafından yayımlandı. Kitapta yazar çizdiği karakterlerle ve tarif ettiği mekanlarla dikkat çekiyor. Claude Miller'ın sinemaya da uyarladığı romanda hüzne, çılgınlığa ve tutkuya tanık olacaksınız.

Emirgan'daki Sakıp Sabancı Müzesi'nin bahçesinde düzenlenen cazlı kahvaltıların bu haftaki DJ'i Milliyet gazetesi yazarı Yavuz Baydar olacak. Ülker Mavi-Yeşil'in düzenlediği etkinlik 5 Ekim tarihine kadar her pazar 11.00-14.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Cazlı kahvaltılara katılım ücreti 39 milyon lira. 0-6 yaşın ücretsiz olduğu etkinlikte 6-12 yaş arası ise yüzde 50 indirimli. Tel: (0212) 293 65 42

Ajda Pekkan hayranları Anjelique Buz Bar'ın düzenlediği "Ajda Pekkan at premium night" adlı gecede buluşacak. 20 Ağustos gecesi saat 23.30'da düzenlenecek etkinlikte sanatçının geçmişten günümüze popüler olmuş parçalarını dinleme imkanı bulacaksınız.

Hyatt Regency İstanbul'da yer alan Agora Restoran eylül sonuna kadar yeşillikler içindeki terasında hizmet veriyor. Agora'da sade ve hafif yemekler konsepti üzerine hazırlanan yaz mönüsünü tadabilirsiniz. Barbekü sevenler et, tavuk ve balık alternatiflerinin yanında közde patates, mantar ve mısırı da deneyebilirler.

30 Eylül'e kadar Güral Porselen satış mağazalarından toplam 3 milyar liralık alışveriş yapan herkes 4 gün 3 gece, 2 kişilik Kapadokya tatili; 4 milyar liralık alışveriş yapan herkes 3 gün 2 gece, 2 kişilik Antalya tatili kazanıyor. Kampanya, satış mağazalarından Bonus Card ile yapılan alışverişleri kapsıyor.