Cumartesi 51 saniyede adrenalinin zirvesi

51 saniyede adrenalinin zirvesi

12.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya’daki The Land of Legends Theme Park, saatte 115 kilometre hıza ulaşan, dünyanın en büyük 5 roller-coaster’ından biri olan Hyper Coaster’la adrenalin tutkunlarını bekliyor

51 saniyede adrenalinin zirvesi

51 saniyede adrenalinin zirvesi
Baharın gelmesiyle tatil zili de çalmaya başladı. Aradığınız şey, sadece huzur ve sessizlik mi yoksa bol aktiviteli bir tatil mi? Adrenalin ve eğlenceyi başrolde isteyenler için Antalya’nın Belek ilçesindeki The Land of Legends bir Efsaneler Ülkesi’nin karşılığını veriyor. 2016 yılında açılan ve her yıl yeni bölümler, oyunlar ve oyuncaklar eklenen The Land Of Legends, yeni sezonu yeni üniteleriyle karşılıyor. 500 milyon liralık ek yatırımla toplamda 2 milyar liralık yatırım değerini aşan kompleks, 100’ün üzerinde aktiviteye olanak sunuyor. Coşku ve adrenalinle dolu bu masalsı dünyada yeni sezonla birlikte faaliyete açılan 61 metre yüksekliğe sahip ve saatte 115 kilometre hıza ulaşabilen, dünyanın en büyük 5 roller-coaster’ından biri olan Hyper Coaster, yeni etabın en iddialı ünitesi olarak dikkat çekiyor. Toplam 51 saniye süren yolculukla, adrenalinin zirvesine çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Okyanus deneyimi

Eğlenceye doymayanlar, tema park bünyesindeki 41 kaydırak ve Typhoon Coaster’ı deneyebilir. Adrenalinin konforla buluştuğu canlandırıcı bir bot turu olan Wild River’la yola çıkabilir ya da dalga sörfü yapabilirsiniz. Flow Rider adlı bölüm, altınızda derin bir su yatağıyla hiç bitmeyen dalgalar sunuyor.

51 saniyede adrenalinin zirvesi
Su kaydırakları çocuklar kadar büyükleri de cezbediyor. Arkadaşlarına meydan okumak isteyenler, Secret Lagoon bölümünde kıvrımlı ve dönüşlü bir tünelde ilerleyip çok şeritli dümdüz ve upuzun bir yarış kaydırağında kendilerini bulabilir. Dik bir düşüşle başlayıp, hızla yukarı itilmeye ve ardından aşağı doğru ters bir yolculuğa hazır olanlar Turbolance’ı deneyimleyebilir. Bunlara ek olarak okyanus deneyimi yaşabilirsiniz. Wave Shock adlı bölümde, Adventure Rapids’in tam kalbinde hem dalgalar üzerinde gidebilir, hem de sakin ve dinlendirici bir deniz konseptinde rahatlayabilirsiniz. Ama unutmayın, dalgalar yeniden yükselecek!

Haberin Devamı

Alışveriş keyfi

Tatil demek aynı zamanda alışveriş demek. The Land of Legends’ın içerisinde yer alan Shopping Avenue ile her zevk ve bütçeye uygun markaların ürünlerini bulmak mümkün. Burası alışveriş mekanları, kafeleri, restoranları ve eğlence noktalarıyla dikkat çekiyor.

The Land of Legends’in Kingdom oteli, odaları, mobilyaları, lobisi ve diğer yaşam alanlarıyla dev bir “çocuk kulübü” anlayışıyla hayata geçirilmiş. Üstelik odalarda dahi oyun konsolları bulmak mümkün.

Franco Dragone’dan masalsı kahramanlar

Hava karardığında konser ve benzeri eğlence seçeneklerinin de yer aldığı alanda Dragone Productions’ın kurucusu ve sanat yönetmeni Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını misafirlere sunuyor. Masalsı bir dünyada, Dragone tarafından tasarlanan özgün kostümlere sahip karakterlerle yapılan gösterileri izleyebilir, su oyunlarıyla da eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Bütün bu aktiviteleri görmeniz için otelde kalmak da gerekmiyor. Gösteriler, herkese açık olarak yapılıyor.

51 saniyede adrenalinin zirvesi