Cumartesi Akdeniz ve Ege lezzetleri

Akdeniz ve Ege lezzetleri

21.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

En iyi top cambazları

Akdeniz ve Ege lezzetleri


   
        Golden Tulip Eresin, Akdeniz ve Ege bölgelerine has ebegümeci, kuzukulağı gibi otların kullanıldığı özel bir yaz mönüsü hazırladı. Cafe Julian'da servis edilecek mönüde Enginar Kızartması, Haşhaş Tohumlu Fener Balığı, Şişte Sığır Filetoları gibi lezzetler yer alıyor.
    Tel: (0212) 631 12 12
   
        Freestyle Face Off Tour Final bugün Athena ve Nike Team eşliğinde Parkorman'da düzenleniyor. Saat 15.00'te başlayacak olan finalde Türkiye'nin en iyi futbol ve basketbol "cambazları" seçilecek.
   
        Olio Golfo zeytinyağları Edremit Körfezi'nde Altınoluk'tan Ayvalık'a kadarki bahçelerden gelen zeytinlerle doğal şartlarda üretiliyor. Dört nesildir el değmeden üretilen Olio Golfo zeytinyağları artık kendi adıyla marketlerde yer almaya hazırlanıyor.
   
        İtalyan markası Fila, Ferrari tutkunları için özel ürünler çıkardı. "Ferrari Replica Collection" adlı ayakkabı grubu içindeki "Fila Ferrari Replica F 2003" nefes alabilen kumaş ve ayağı kuru tutan Fila Flow sistemiyle üretilmiş. Akmerkez, Sport&Sport'ta yalnızca 150 adet satılan bu ayakkabılar kırmızı ve siyah renklerde.
   
        "Metal İşler" başlıklı sergi 3 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında Galeri Apel'de sanatseverleri bekliyor. Lale Çavuldur, Güler Güngör, Selma Gürbüz, Şirin İskit, Yücel Kale, Leyla Sakpınar, Tuğrul Selçuk, Emre Senan'ın katkıda bulunduğu sergi pazar ve pazartesi günleri hariç 11.30- 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
    Tel: (0212) 292 72 36
   
        Usta oyuncu Nedret Güvenç'in "Dinle Beni" adlı kitabı Kültür Yayınları'ndan çıktı. Kitap 150'ye yakın oyunda başrol oynamış usta bir sanatçıdan genç tiyatroculara mesleki öğütler içeriyor. Sanatçı kitabında oyuncu sorumluluğu, kulis ve prova terbiyesi gibi mesleğin püf noktalarını anlatıyor. Zaten kapakta "Genç tiyatrocunun cep kitabı" notu yer alıyor.
   
        İstanbul'a bir alışveriş merkezi daha... Mayadrom Uptown dört kattan oluşuyor ve her katın kendine özel konsepti ve bu konsepte uygun bir adı var. Dreams adlı giriş katında parfümeri, dekorasyon, optik ve ev aksesuvarları satılıyor. Trends katı kadın-erkek giyimi ve aksesuvarlarına ayrılmış. Ayrıca bu katta Kid's / Çocuk Merkezi giyim, oyuncak ve çocuk yiyecekleri köşesi de ağustosta hizmete girecek. Street katında ise genç gruba özel marka ve kategoriler bulunuyor. Pek çok ünlü markanın mağazalarının yanında AFM sinemaları, Deep Cafe, "EKİP by EK" adıyla acelesi olanlar için hızlı kuaför stüdyosu da yer alıyor.