Cumartesi Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”

Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”

27.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

2017-18 Sonbahar/Kış modasının en eğlenceli dış giyim trendi; rengarenk yapay kürkler… Klasik paltolara cesur bir alternatif arıyorsanız çevreye zarar vermeden sıcak tutan bu akıma şans tanıyın

Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”

Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”
2016 yılında artık gerçek kürk kullanmayacağını açıklayan Giorgio Armani’nin ayak izlerini Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vivienne Westwood, Gucci ve Michael Kors gibi pek çok marka takip etti ve hayvan severlerin kalbini kazandı. 2017-18 Sonbahar/Kış sezonunda podyumlarına rengarenk yapay kürkleri taşıyan markaların başında ise Miu Miu, Hermes, Emilio Pucci ve Marni var. Ne de olsa, gelişen teknolojiyle birlikte üretilen yepyeni materyaller hem soğuktan koruyor hem de şık görünüyor. Şişme montlardan ve siyah, devetüyü gibi klasik renklerdeki paltolardan sıkıldıysanız, giydiğiniz anda stilinize neşeli bir dokunuşta bulunacak yapay kürkleri denemeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”

Hadid kardeşlerin vazgeçilmezi

Malum, bir trendin nasıl kullanılacağına dair doğru ilham almanın en iyi yollarından biri, stil ikonlarının onu nasıl uyguladığına bakmak. Söz konusu renkli kürkler olunca, Bella ve Gigi Hadid kardeşler en doğru adreslerden. Her ikisi de genelde çok uzun olmayan modelleri tercih ediyor ve kürklerini jean, beyaz ya da tişört gibi sade parçalarla kombinleyerek daha az abartılı görünüyorlar.

- Renkli, yapay kürk alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, üzerinizdekinin pelüş oyuncak gibi görünmemesi gerektiği.
- Yapay kürkler genelde akrilik ve polyester gibi malzemelerden üretiliyor. Paltonun tüylerini elinizle ters yöne doğru tarayın. Tüyler taradığınız yönde kalmıyor ve kısa sürede ilk haline dönüyorsa, elinizdeki ürün daha kalitelidir.
- 1970’lerin özgür ve bohem ruhunu anımsatan renkli kürklerle, çiçekli elbiseler, İspanyol paça pantolonlar ve halka küpe gibi çarpıcı aksesuarlardan destek alabilirsiniz.
- Yapay kürkünüzdeki fermuar, düğme gibi detayların çok parlak olmamasına özen gösterin. Bu detaylar kürkün içinde ne kadar kaybolursa o kadar iyi.
- Boyunuz uzun değilse ya da günlük hayatınızda topuklu ayakkabı giymiyorsanız, olduğunuzdan daha kilolu ve kısa görünmemek için diz hizasını geçen modellerden uzak durmaya çalışın.

Haberin Devamı

Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”

Artık herkes “Kürk mantolu Madonna”