Cumartesi Bayramda ağzınız tatlansın

Bayramda ağzınız tatlansın

19.09.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sizin için bayram ziyaretlerinin olmazsa olmazı çikolata ve tatlıları bir araya getirdik

Bayramda ağzınız tatlansın

Karanfilli ve kestanelisi de var
Harvey Nichols’da satılan el yapımı çikolata markası Butterfly, çikolata sevenlere değişik alternatifler sunuyor. Butterfly’ın karanfilli, kahveli, karamelli, tarçınlı, hurma-fıstıklı, kuru meyveli ve kestaneli çeşitleri var.

Dört farklı kutu
Bind bayrama özel çikolata paketleri hazırladı. İçinde Bind spesiyallerinin yer aldığı kutuların dört farklı boyutu var.

Gerçek meyve parçacıkları
Beyaz Fırın’da satılan Chocolat Chez Nathalie, Belçika çikolatası ile gerçek meyve ve kuruyemiş parçacıklarından oluşuyor.

El yapımı çikolata
Mövenpick GourmeT’de satılan el yapımı Laderach çikolatalarının Hindistan cevizli, Frenk üzümlü, şampanyalı ve sütlü çeşitleri bulunuyor.

Osmanlı motifleri var
Saray özel bayram çikolatalarını piyasaya sürdü: Osmanlı motiflerinden esinlenerek tasarlanan Sazende, kare şeklindeki Madlen ve üzerinde çini desenleri bulunan süslü kutusuyla dikkat çeken Ottomans.

Likör sevenlere
Hare’nin yüzde 60 oranında meyve içeren likörleri bayramda misafirlerini değişik ikramlarla ağırlamak isteyenlere hitap ediyor.

Madlen yenilendi
Şölen’in yeni çikolatası Premier Madlen Antep fıstığı ve fındık parçacıklarıyla hazırlandı.

Ambalajları dikkat çekiyor
Etiler-Chicolatte’ın renkli ambalajlarıyla göz alan el yapımı çikolatalarının karamelize sütlü, fındıklı, krokanlı, bitter ve kahve kreması
dolgulu olanları var.

Fındık şöleni
Milka’nın Ramazan Bayramı’na özel ürettiği Lila Collection serisinde üç farklı draje çeşidi var: İçinde bütün fındık bulunan Fındık Şöleni, bütün badem bulunan Badem Rüyası ve pirinç patlaklı Çıtır Keyif.

Teneke kutuda
Gezi İstanbul’un Belçikalı ustalar tarafından elle şekillendirilen karamel, fıstık ve krokanlı çikolataları bayrama özel olarak, saklanabilen teneke kutu ambalajlarda satışa sunuldu.

Çeşit bol Ülker 61 çeşit
çikolatası ve 31 çeşit şekerlemesiyle bayram arifesinde kararsızlık çekenler için uygun.

Krema dolgulu
Lindt’in bayram için piyasaya sürdüğü içi krema dolgulu çikolataları farklı tatlardan hoşlananlar için bir seçenek.


Bayramlık
24’lük paketler Magnum bayram için Magnum Praline Fındık ile Magnum Praline Bitter isimli çikolatalarını 24’lük paketlerde bir araya getirdi.

Kekler ufaldı
Eti, Bayram’a özel 10’luk ambalajlarda satılan Mini Eti Popkek’i piyasaya sürdü. Mini Popkek’in muzlu ve çikolatalısı var.