Cumartesi Biri küçüklere, biri büyüklere

Biri küçüklere, biri büyüklere

25.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu hafta sonu Kemer Country Club’da golf tutkunlarının ve minik tenisçilerin buluşacağı iki turnuva düzenleniyor

Biri küçüklere, biri büyüklere

Kemer Country Club’da bugün ve yarın minik tenisçiler ve golf tutkunu büyükler için iki etkinlik var. Minik tenis severler için Kemer Country Tenis Kulübü’nde hem bugün hem yarın 10 Yaş Şampiyonası düzenleniyor. Golfle ilgilenen büyükler için ise bugün Kemer Country Golf Kulübü’nde Men Ladies Better Ball Turnuvası gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Maçlar tüm minik tenis tutkunlarına açık

2005, 2006 ve 2007 doğumlu çocukların katılabildiği 10 Yaş Şampiyonası’nda tenis maçları normal sahada daha yumuşak bir topla oynanacak. Turnuvada ilk gün katılımcılar grup içinde üç maç yapacaklar. Gruplar, Türkiye Tenis Federasyonu puantajı varsa puana göre, yoksa kurayla belirlenecek. İkinci gün oluşturulacak fikstür doğrultusunda müsabakalara devam edilecek. Günün sonunda kızlar ve erkekler grup şampiyonları belirlenecek, dereceye girenler şampiyonluk kupası alacak. 13.00-19.00 saatleri arasında yapılacak maçlar tüm minik tenis tutkunlarına açık olacak.

İki kişilik takımlar halinde yarışılacak

İstanbul’da golf denince akla gelen ilk adres olan Kemer Country Golf Kulübü’nde bugün gerçekleşecek Men Ladies Better Ball Turnuvası’nda ise bir erkek ve bir kadından oluşan iki kişilik takımlar çekişecek. Men Ladies Better Ball Turnuvası’na junior golfçüler dışında tüm golfçüler katılabilecek.

Haberin Devamı

Turnuva saat 9.00’dan itibaren tee-time formatında (oyuncuların 10’ar dakika aralıklarla sahaya çıktıkları format) oynanacak. Dereceye giren ilk üç takıma ödül verilecek.