Cumartesi Bitmeden yetişin

Bitmeden yetişin

13.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Bitmeden yetişin

Zamanın durdurulamazlığı

Haberin Devamı

Merve İşeri’nin solo sergisi “Çürüyen Kavunlar”, 20 Ekim’e kadar Krank Art Gallery’de görülecek. Serginin temelinde beden ve dünyayı sindirme ilişkisini ele alan dört eser bulunuyor. Sergi metninde, “Küratörlüğünü Nicole O’Rourke’nin üstlendiği sergi, hayatın aynı anda hem şerbetsi bir sululuk hem de bir kokuşmuşluk içerisinde, zamanın durdurulamazlığı ve sürekli kendini yenilemesiyle ilgilidir” diye belirtiliyor.

Taze açılıyor

Bitmeden yetişin

İnsan ve mülkiyet

Çağdaş sanatçı Huri Kiriş’in “Terra” başlıklı solo sergisi 11 Ekim’de açıldı. 7 Kasım’a dek devam edecek sergide Kiriş’in son dönem işleri yer alıyor. Serginin odağında insanın dünyayla ve toprakla kurduğu mülkiyet ilişkisi, bu ilişkinin yarattığı döngüler var. Sergi, Tophane-i Amire Kültür Merkezi’nde görülebilecek.

Haberin Devamı

MUTLAKA GÖRÜN

Bitmeden yetişin

Bulunmaz Fırsat

Ressam Eren Eyüboğlu’nun 400 eserinden oluşan “Eren Eyüboğlu Yaşamı ve İşleri” sergisi Ankara’da CerModern’de izleyicileri bekliyor. Türkiye sanat tarihinin gölgede kalan isimlerinden Eren Eyüboğlu’nu keşfetmek için sergi bulunmaz bir fırsat. 10 Mart’a dek sürecek serginin küratörlüğünü CerModern İcra Kurulu Üyesi Zihni Tümer üstleniyor.